2777
2789
عنوان

مامانا تو رو خدا یه لحظه بیاین

96 بازدید | 14 پست

مامانا دختر دو سالم از صب که پاشده مدام یکی از چشاشو میماله.از بس مالیدش قرمز شده و ورم کرده بنظرتون چکار کنم؟چی بهش بدم؟

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
عزیزم  یه کمی چایی با آب شستشو بده

خیلی میخارونش.چشش باد کرده اومده بالا😭

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر با چایی بهتر نشد ببر دکتر عزیزم

چشم پزشک ببرم؟

خارش داره که می خارونه  با چای سرد شستشو بده  اگه درست نشد برو داروخونه شرایط رو توضیح ب ...

مرسی عزیزم

چشم پزشک ببرم؟

متخصص اطفالی که پیشش بچه اتو میبری هم خوبه.

احتمالا حساسیتی چیزیه نگران نباش.

چون بچه اس و لطیف نمیشه راه زیادی پیشنهاد داد.

اگه آدم بزرگ بود اول با آب و شامپو بچه میشست یا همین چای که دوستان گفتن یا اینکه مالیدن گلاب طبیعی با پنبه به چشم رو میشد امتحان کرد.اما نی نیه و شوخی بردار نیست😊

متخصص اطفالی که پیشش بچه اتو میبری هم خوبه. احتمالا حساسیتی چیزیه نگران نباش. چون بچه اس و لطیف نم ...

ممنون عزیزم.خودم فک میکنم شاید چیزی پریده باشه تو چشمش.چون چیز خاصی نخورده که بگم حساسیت داشته بهش

ممنون عزیزم.خودم فک میکنم شاید چیزی پریده باشه تو چشمش.چون چیز خاصی نخورده که بگم حساسیت داشته بهش

منظورم حساسیت خوراکی نیست.

چون بچه اش شاید دستش و به چیزی یا جایی مالیده بعد بی هوازده به چشمش،تحریک شده چشمش و ایجادخارش کرده.

منظورم حساسیت خوراکی نیست. چون بچه اش شاید دستش و به چیزی یا جایی مالیده بعد بی هوازده به چشمش،تحری ...

آره گلم خودمم همین احتمالو میدم.چون رف تو اتاق خواب اومد بیرون دیدم داره هی چشمشو میماله.اینقدر چشمشو خاروند تا خوابش رف طفلک

آره گلم خودمم همین احتمالو میدم.چون رف تو اتاق خواب اومد بیرون دیدم داره هی چشمشو میماله.اینقدر چشمش ...

الهی

انشالله تا بیدار میشه خوب شده باشه.

با آب ولرم باید یکم آروم میشستی و با با دستمال نرم تمیز آروم خشک میکردی

الهی انشالله تا بیدار میشه خوب شده باشه. با آب ولرم باید یکم آروم میشستی و با با دستمال نرم تمیز آ ...

با چای یکم شستم.انشالله که خوب شده باشه.ممنونم عزیزم.سال خوبی داشته باشی😘😘