sara_mc مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 1175 عنوان الان شما یه اشتباهی کردین، چیکار میکنید با خودتون؟😤 176 بازدید | 20 پست منکه رسما می خوام سر به تنم نباشه امروز آزمون تو شهریمو رد شدم، حالم از خودم بهم می خوره 🤮😫آخه احمق چرا یکم عقب تر نرفتی نمی تونم خودمو ببخشم فقط بخاطر پارک دوبلم رد شدم 😤😤😤 1401/12/28 | 09:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرباتعلیقی عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 3183 عزیزم یکم ارومباش تا شب وقت هست تاپیک بزنی😂😂😂 حسین جان؛پسرانت همگی نام علی بنهادی….جان عالم به فدای دل بابایی تو❤️
سایهss عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 1633 پیش میادددد دفعه بعد قبولی ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌 کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇 همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎
sara_mc مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 1175 منم دلممبخواد بمیرم منم می خوام خودمو بزنم ولی حالشو ندارم فعلا، ولی ازون موقه سرمو کوبیدم به دیوار کلی درد گرفت،حالا بمونه تا شب 😣😩😤😤😤😭
sara_mc مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 1175 عزیزم یکم ارومباش تا شب وقت هست تاپیک بزنی😂😂😂 الان نمی تونم گریه کنم، مجبورم تایپیک همش بزنم دلم خالی شه 😭😤😤
destory عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 4438 منم می خوام خودمو بزنم ولی حالشو ندارم فعلا، ولی ازون موقه سرمو کوبیدم به دیوار کلی درد گرفت،حالا بم ... ارزش نداره اشتباه جبران ناپذیر نی که آروم باش سعی و تلاش بزار واسه دفعه بعد سر چیزهای کوچیک روح و روان خودتون اذییت نکنید عع
فرزووونه76سابقم عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 9494 منم می خوام خودمو بزنم ولی حالشو ندارم فعلا، ولی ازون موقه سرمو کوبیدم به دیوار کلی درد گرفت،حالا بم ... من بار اول که نشستم گفت بپیچ به چپ من رفتم راست گفت بزن بغل تو فرق دست چپو راستتو بلد نیستی😂بار دوم بدون خطا قبول شدم میشه نباید نا امید بود بهم بگید براتون حمد بخونم
sara_mc مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 1175 ارزش نداره اشتباه جبران ناپذیر نی که آروم باش سعی و تلاش بزار واسه دفعه بعد سر چیزهای کوچیک روح و رو ... من دیگه پشت فرمون میشینم تا آزمون بعدی قبول شدم شدم نشدم به جهنم حالا نکه یه روزی یه ماشین می تونم بخرم 😤😤😭