2777
2789

منکه رسما می خوام سر به تنم نباشه امروز آزمون تو شهریمو رد شدم، حالم از خودم بهم می خوره 🤮😫

آخه احمق چرا یکم عقب تر نرفتی نمی تونم خودمو ببخشم فقط بخاطر پارک دوبلم رد شدم 😤😤😤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش میادددد دفعه بعد قبولی

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              
منم می خوام خودمو بزنم ولی حالشو ندارم فعلا، ولی ازون موقه سرمو کوبیدم به دیوار کلی درد گرفت،حالا بم ...

ارزش نداره اشتباه جبران ناپذیر نی که آروم باش سعی و تلاش بزار واسه دفعه بعد سر چیزهای کوچیک روح و روان خودتون اذییت نکنید عع

منم می خوام خودمو بزنم ولی حالشو ندارم فعلا، ولی ازون موقه سرمو کوبیدم به دیوار کلی درد گرفت،حالا بم ...

من بار اول که نشستم گفت بپیچ به چپ من رفتم راست گفت بزن بغل تو فرق دست چپو راستتو بلد نیستی😂بار دوم بدون خطا قبول شدم میشه نباید نا امید بود

بهم بگید براتون حمد بخونم
ارزش نداره اشتباه جبران ناپذیر نی که آروم باش سعی و تلاش بزار واسه دفعه بعد سر چیزهای کوچیک روح و رو ...

من دیگه پشت فرمون میشینم تا آزمون بعدی قبول شدم شدم نشدم به جهنم حالا نکه یه روزی یه ماشین می تونم بخرم 😤😤😭