2777
2789
عنوان

اولین عید بدون مامان...

| مشاهده متن کامل بحث + 3142 بازدید | 91 پست
قدر پدرتو بدون... قدر رفته،  داشتنشو..وقتی بعد مادر پدر هست بازم یکی هست ولی بعد رفتنش دیگه تمااااام. خیل ...

از وقتی مادر رفته، مادرم رو در هر کسی جستجو میکنم... و هر لحظه خورد میشم... تحقیر میشم... هیچکس شبیه مامان نیست‌‌‌.. و من دارم با زبان بی زبانی دست و پا میزنم و التماس دیگران میکنم که تورو خدا برای من مادر باشید... و هیچکس برای من تره خورد نمیکنه...

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
قدر پدرتو بدون... قدر داشتنشو..وقتی بعد مادر پدر هست بازم یکی هست ولی بعد رفتنش دیگه تمااااام. خیل ...

چقدر قشنگ حق مطلب رو ادا میکنی عزیزم

واقعا دنیا بعد از پدر و مادر بی رنگه

دنیا قشنگ نیست ...

هیچ چیز از ته دل خوشحالت نمیکنه...

عشق یعنی زندگی با یاد تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتشون کنه 

ممنونم عزیزم

مامانم همیشه میگفت الهی یه دختر مثل خودت داشته باشی...الان دوتا دارم ولی اونو ندارم...

دردونه ی خونمون بودم ولی دیگه هیشکی اونجور بهم نگاه نمیکنه...خیلی سخته...رفتن و ما موندیم با غم بی پایان...

مادر منم ۹ خرداد رفت لعنت به خرداد مادر منم بچم و ندید با اینکه دست میذاشت رو شکمم تکوناش و حس میکرد ...

یا خدا.... چقدر دردناک... مامان من سیزده خرداد رفت... مامان منم دستشو روی شکمم میذاشت... خدا صبر بهمون بده...

خدارحمت کنه مادر نازنینتو اسی باخوندن تاپیک قلبم گرفت واشک ریختم من فردا انشاالله میرم پیش مامان باب ...

عزیز دلم انشاالله خدا بهشون سلامتی عطا کنه. کاملا حست رو میفهمم. من باردار بودم میرفتم مادرم رو می‌دیدم که بی حال بود حالم بد میشد... نفسم می‌گرفت و برمیگشتم خونه ام. تحمل دیدن رنجش رو نداشتم...

ممنونم عزیزم مامانم همیشه میگفت الهی یه دختر مثل خودت داشته باشی...الان دوتا دارم ولی اونو ندارم... ...

بله درسته منم واقعا تا وقتی تجربه نکرده بودم دیگران رو درک نمیکردم ولی حالا تا اسم مادر رو توی جمعی می‌شنوم اشکام سرازیر میشه خیلی سخته انشالله خدا شما رو واسه بچه هاتون حفظ کنه

استارتر منو یاد خونه بابام انداختی . خونه بابام شمال هست منم تا هشت سال که بچه نداشتم هرسال که میرفت ...

عزیز دلم خدا رحمت کنه مادرت رو، انشاالله پدرت سلامت باشن و هزار سال سایه اش بالا سرتون باشه. بی نیاز باشن و سلامت ان شاالله 

خیلی خیلی خیلی... اونوقته که میفهمی تنهایی یعنی چی...

من خیلی خوب غم تو رو میفهمم

ده ماه بعد از فوت مامانم پدرم رو از دست دادم..

فکر کن تو یک سال هر دو تا فرشته زندگیم رو ...

بدترین روزهای عمرم رو دارم میگذرونم...

نمیدونم چرا سرد نمیشم ...چرا اشکام تموم نمیشه ..

دلم براشون یه ذره شده .

. فکر میکنم همین دیروز از دست دادمشون....

امان از این دلتنگی ها که هیچ چیزی آرومشون نمیکنه...😭😭😭😭😭😭

عشق یعنی زندگی با یاد تو
مادر بزرگ‌ من ۹۰ سالش بود فوت شده دو ماهه.مامانم مثل دختر بچه های کوچیک زار میزنه،داغوووووون شده. ه ...

خدا رحمت کنه مادر بزرگت رو و خدا به دل مادرت صبر بده...

وقتی مامانم رفت شبی به خوابم اومد و گفتگومون رو اینطور نوشتم:

گفتم الان وقت رفتنت نبود...

گفتی رفتن پدر و مادر همیشه بی موقعه، حتی اگه هزار سالشون باشه...

گفتم بی تو به چه دل خوش کنم؟

گفتی به امید دیدار...

گفتم وعده دیدار؟

گفتی زیر سایه سبز اون درخت کنار...

چقدر قشنگ حق مطلب رو ادا میکنی عزیزم واقعا دنیا بعد از پدر و مادر بی رنگه دنیا قشنگ نیست ... هیچ ...

بله دقیقا همینه دیگه اصلا بعد اونا هیچی قشنگ نیست.

..تو فقط ادا در میاری که خوبه...

با رفتن پدر ومادر اون حس خاص بودنت واسه کسی،دوست داشته شدن خاصت واسه کسی...تموم میشه وعجب چیزی رو از دست میدی...

اخ از اون برق عشق تو چشم پدر ومادر.‌..وقتی ادمو میدیدن از تو چشمشون عشقشون پیدا بود.اخ از اون لبخند رضایتا که رو لبشون بود و دنیا رو بهت میدادن...اخ از صداشون از پشت تلفن...عزیزم گفتنا و باباجون گفتنا و کی میای مامان؟کی میای بابا؟اخه تازه رفته بودی و اونا انگار خیلی وقته ندیدنت...

حالا کی نگرانت میشه وقتی گوشی برنداری؟کی میگه صدا بچمو نشنیدم؟کی زنگ میزنه میگه خوبی؟دلم شور افتاد واست صلوات فرستادم...

قوت بازوی ادم پدر ومادره...امید اینده ادم پدر ومادره...

من خیلی خوب غم تو رو میفهمم ده ماه بعد از فوت مامانم پدرم رو از دست دادم.. فکر کن تو یک سال هر دو ...

عزیز دلم، خدا بهت صبر بده. منم مادرم رو درست یازده ماه بعد از فوت پسرم از دست دادم... نمیدونم چطور زنده موندم.. گاهی به مرگ فکر میکنم اما وحشت وجودم رو میگیره که دخترم بدون من .... باز تحمل میکنم ...

منم سومین عید بدون مادرم هستم به معنای واقعی کلمه روانی ام یکماهه فقط دارم زار میزنم لعنت بهت دنیا ل ...

روح مادر نازنینت شاد عزیزم. خدا به دلت صبر عطا کنه

بله درسته منم واقعا تا وقتی تجربه نکرده بودم دیگران رو درک نمیکردم ولی حالا تا اسم مادر رو توی جمعی ...

عزیزم روحشون شاد باشه.خدا نگهدار خودتو عزیزانت باشه کلم.چاره نداریم جز صبر