2777
2789

سلام ، هیچ مشکلی ندارم ،همه ی آزمایش هورمونی و عکس رنگی و سونو و همه رو دادم ، شوهرم هم آزمایش اسپرم داده و سالمه 

تنها مشکلم تیروییده 

عددش هم زیاد نیست ، ۴/۵ بود 

پس چرا یک سال و نیمه باردار نشدم 

کسایی ک تیرویید دارید میشه از تجربه هاتون بگید 

من خیلی دلم گرفته و ذهنم مشغوله 🥺😔

میشه راهنمایی کنید، یه کمی ذهنم آگاه تر بشه 

من تو ۵ هفته گی بچه تو شیکمم بعد ازمایش چکاپ کامل دکتر فهمید تیروئیدم شمارش ۱۵/۳ بود از تعجب داشت شاخ در میاورد میگفت یا بچت ناقصه یا سقط میشه ....الان خدارو شکر ۴ سال و نیمشه و سالم..دعا کن خدا بخواد عزیزم .گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

خدا لعنت کنه آدمه خیانت کارو هیچ جوره قابل هضم نیست برام حتی اگه زن یا شوهرت یه روز به مرگشونم باشه از مریضی  نباید خیانت کنی جدا شو بعد هر غلطی دلت خواست بکن                          حالم بده چشام گریونه دلم پراز غصه است دلم درد داره به کی بگم  یه فردیم ۱۰ سال از بهترین روزای زندگیمو با پیر زن و پیرمرد زندگی کردم با من از خوشی های زندگی حرف نزن ۲۷ سالمه ولی ببینیم انگار یه زنه ۶۷ ساله افسردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحت باردار شدی ؟  منظورم اینه بعد از چ مدت اقدام باردار شدی؟

اره  بخدا .من ۵ ماه بعد از شب عروسیم .....رابطه کامل داشتیم چون ترس داشتم ..ولی دقیقا همون شب باردارشدم🫠🫠

خدا لعنت کنه آدمه خیانت کارو هیچ جوره قابل هضم نیست برام حتی اگه زن یا شوهرت یه روز به مرگشونم باشه از مریضی  نباید خیانت کنی جدا شو بعد هر غلطی دلت خواست بکن                          حالم بده چشام گریونه دلم پراز غصه است دلم درد داره به کی بگم  یه فردیم ۱۰ سال از بهترین روزای زندگیمو با پیر زن و پیرمرد زندگی کردم با من از خوشی های زندگی حرف نزن ۲۷ سالمه ولی ببینیم انگار یه زنه ۶۷ ساله افسردم 
اره  بخدا .من ۵ ماه بعد از شب عروسیم .....رابطه کامل داشتیم چون ترس داشتم ..ولی دقیقا همون شب ب ...

خدای من 🥺

خدا حفظش کنه برات 💖

بچه ت پسره یا دختر ؟! 

پس احتمالاً ب خاطر تیرویید نیست ک بچه دار نمیشم ، مشکل از چیز دیگه ایه😭

خدای من 🥺 خدا حفظش کنه برات 💖 بچه ت پسره یا دختر ؟!  پس احتمالاً ب خاطر تیرویید نیست ک بچه ...

امیدت بخدا باشه عزیزم خدا بزرگه پسر خاله شوهرم بعد هشت سال خدا پشت سره هم دوتا بچه داد بهشون ...ممنونم ..پسره