2777
2789
عنوان

بچه ها چه رنگ مویی برا سن نوزده سال مناسبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 44 پست
اهو ی سال و شیش هفت ماهه نه بچه ندارم
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهو نه عزیزم بچه نمیخوام فعلا خیلی زوده برام
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ماهه بعد بیست سالم میشه همون موقع میخوام رنگ کنم ولی خب نمیدونم چیکارش کنم
اره شقایق بهش فکر کن فعلا هر چی شادتر باشی بهتره تازه اگه سنتم بالا ببره فووووقش بشی ۲۲ و ۲۳ ساله
خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍 
پس تا اخر عمرت رنگ روشن نمیزنی ؟؟؟الان که سنت کمه لذتشو ببر موهات دکلره شده رنگ شده دوباره اینقدر زود رنگش نکن داغون نکن موهاتو ریشه اش دربیاد خیلی بدم نمیشه ها یجورایی مده
"من آغوش به روی تمام انرژی های مثبت می گشایم و در پی تغییرات مثبت در زندگی هستم".
شاپرک 😕 یعنی همینجوری بمونه اشکال نداره؟عکسمو با دوتا رنگ موها میفرستم ببین😟