2777
2789

و چند ماهگی خوب شد؟ 

من امپرازول میدم ولی دریغ از یکم تغییر

دکتر فامیتیدین هم نوشته ولی میترسم بهش بدم آخه خیلی کوچیکه میترسم عوارض داشته باشه

شما چی دادین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه دکتر داده که بهش بده من از ۲ هفتگی بهش دارو داد اسمش یادم نیست ۲ ساعت خوب میشد و دوباره شروع ...

علائمش چی بود عزیزم 

دیگه فامیتیدین ندادی؟ آخه نگاه کردم به هیچکی جز نوزاد من فامیتیدین ننوشتن. بخاطر همین ترسیدم

اس امپرازول  ۱۳ ماهشه هنو خوب نشده  لعنت بر رفلاکس عجب درد و مرضی هستش که حالا حالا ها ن ...

علائمش چیه برای شما؟ 

تو تاریکی شیر بده روز ها

زیر پتو 

شیرت هم شیرافزا بخور زیاد شه

علائمش چیه برای شما؟  تو تاریکی شیر بده روز ها زیر پتو  شیرت هم شیرافزا بخور زیاد شه

از ۴ ماهگی دیگه سینمو ول کرد و تو خواب فقط شیشع رو میگیره تا الان بالا هم میاره هنوز 

برای شما علایمش چیه ؟؟

از ۴ ماهگی دیگه سینمو ول کرد و تو خواب فقط شیشع رو میگیره تا الان بالا هم میاره هنوز  برای شما ...

برای منم سینه رو با دنگ و فنگ میگیره 

فقط دوست داره شیر زیاد بیاد دهنش و اگه سینه شیرش کم باشه نمیگیره 

دستش همش به سمت گوششه

تو خواب تکون میخوره

شیر بالا میاره

برای منم سینه رو با دنگ و فنگ میگیره  فقط دوست داره شیر زیاد بیاد دهنش و اگه سینه شیرش کم باشه ...

تا وقتی وزن گیری خوب باشه دارو نمیدن برای چی دارو میدی ؟؟ 

برای منم همینطوری سینه رو میگرفت که یکدفععه دیگه ول کرد و نگرفت 

تا وقتی وزن گیری خوب باشه دارو نمیدن برای چی دارو میدی ؟؟  برای منم همینطوری سینه رو میگرفت که ...

وزنگیریش خوبه ولی بیقراره شب ها تو خواب وول میخوره

من واسه همین میدم دارو

راستی شیشه هم میدادی همزمان؟ 

نکنه واسه منم ول کنه