2777
2789
عنوان

ثبت نام ایران خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 70 پست
ببین اگه اینجوری میزنه ببین کیبورد گوشیت روی لاتین هست بقیه فیلد ها پر شده یا روی فارسی 

کیبورد را فارسی میکنم انگلیسی میکنم فایده نداره حتی از جایی دیگه کپی میکنم و اینجا paste فایده نداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیبورد را فارسی میکنم انگلیسی میکنم فایده نداره حتی از جایی دیگه کپی میکنم و اینجا paste فایده نداره

برای من دیشب اینجوری شد..متوجه کیبورد شدم...الان خیلی راحت ثبت نام شده..ترافیک سایت کمه.با حوصله باز امتحان کنید از اول مراحل کیبورد روی یک حالت باشه.

عادی..الان فقط انتخاب ماشین هست.بایستی از قبل حسابوکالتی  باشه و ۱۰۰ بلوکه

ینی پس ماها نمیتونیم ثبت نام کنیم؟؟

۱۰۰ میلیون بلوکه!

عی خدا خودت جای حق نشستی ببین وضع کشور مارو...مردممون

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
عزیزم همین الان تونستم انتخاب ماشین و ثبت نام اولیه رووبزنم ...تا ترافیک نت کم بزن

ورود به سیستم مشکل نداشت؟ من میزنم میگه ورود ناموفق

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
ورود به سیستم مشکل نداشت؟ من میزنم میگه ورود ناموفق

همش امتحان کن..من تا ساعت ۲ همش ورود ناموفق بود.گوشی رو گذاشتم روی زنگ ساعت ۴ و نیم .تونستم وارد شم انجام بده.

۱۰۰  البته مهلت وکالتی تمام شده الان فقط انتخاب خودرو هست

اخه  ی  خبری خوندم   نوشته بود آغاز ثبت نام   جدید  خودرو از ۲۶تا فکر میکنم  ۲۸بود،این همون  طرحه که  قیمت خودروها روهم مشخص  نکردن؟

اخه  ی  خبری خوندم   نوشته بود آغاز ثبت نام   جدید  خودرو از ۲۶تا ...

آره دیگه طرح یکپارچه.تمام خودرو سازان داخلی از ایران خودرو و سایپا و کرمان موتور و چند تای دیگه