2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه گواهی نامه میخواد؟ چیزی نگفته بودن که 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
این طرح رو همه مادرهای ،دو فرزندی می تونن شرکت کنن؟

نه اونایی که فرزندشون متولد۱۴۰۰به بعده 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
قضیه چیه😢

برای طرح یکپارچه خودرو طرح مادران طلا فروختم صد بلوکه کردم توحسابم که شاید بهمون ماشین بدن الان میخواستم ماشین ثبت نام کنم میزنه گواهی باید داشته باشم ولی قبلا تو این طرح میگفتن گواهی لازم نیست😭😭😭

برای طرح یکپارچه خودرو طرح مادران طلا فروختم صد بلوکه کردم توحسابم که شاید بهمون ماشین بدن الان میخو ...

منظورت گواهی نامه ست؟؟

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
خدا ازشون نگذره با این سنگ انداختنشون

ان شاءالله😢😢😢

خیییلی ناراحتم😭😭😭

دلم میخواد زار زار گریه کنم اگر امیدی نداشتم اشکال نداشت ولی الان حس بدی دارم

برای طرح یکپارچه خودرو طرح مادران طلا فروختم صد بلوکه کردم توحسابم که شاید بهمون ماشین بدن الان میخو ...

جدی گواهینامه که گفتن نمیخواد

من پول نداشتم بلوکه کنم این هفته کلا دپرس شدم

مگه گواهی نامه میخواد؟ چیزی نگفته بودن که 

همون دیگه 😭😭😭

تازه قبلا صد تومن نمیخواست بلوکه بشه 

اینبار اونم خواستن گواهینامه دیگه چی بود 

فقط میخوان سنگ بندازن😭😭😭☹️☹️☹️

اسم طرحو باید بردارن 

وگرنه با عادی ها چ فرقی داریم 

لعنت بهشون 

ب بعضیا ماشین مفتی و شاسی بلند دادن 

ماهم موندیم ۱۰۰ تومنم میخوان عوضیا 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده