2777
2789
به خدا منم همینو میگم  طرح مادران خودش شرط داره دیگه شرط رو شرط چیه  صد تومنم که قرار بو ...

بنظرتون دیگه قرعه کشی نمیزارن ؟

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
مگه زود پزیم که ۱۷سالم باشه دوتا بچه هم داشته باشم

والا توقع دارن از ابتدایی که در اومدیم بچه دار بشیم 

حالا منم زود اوردم 18،19اولیم به دنیا اومد دیگه وقت نکردم برم گواهی بگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرتون دیگه قرعه کشی نمیزارن ؟

از اینا بعیده این کارارو کردن متقاضی کم بشه مثل صد تومن و گواهینامه بعدم بگن ما به خریدار های واقعی مادران ماشین دادیم و پرونده بسته

والا توقع دارن از ابتدایی که در اومدیم بچه دار بشیم  حالا منم زود اوردم 18،19اولیم به دنیا اوم ...

ب زیر ۱۸ ساله هام  سیمکارت ب اسم خودشون نمیدن نمیتونن ثبت نام کنن 

انقدر اینا جلبن 

تو فامیل داریم ۱۷ سالع  بخاطر اینکه نمیتونه سیم کارت داشته باشه  نتونست اسم بنویسته 

یه بارم نوشت در اومد 

ولی ماشینو ندادن  سر همین قضیه سیم کارت 😐

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
از اینا بعیده این کارارو کردن متقاضی کم بشه مثل صد تومن و گواهینامه بعدم بگن ما به خریدار های واقعی ...

پس مامانای ۱۴۰۲ ب بعد چی 

اخه گفتن این طرح مادران ۷ سال اجرا میشه 

ب زیر ۱۸ ساله هام  سیمکارت ب اسم خودشون نمیدن نمیتونن ثبت نام کنن  انقدر اینا جلبن  ...

بفرما اینم یه سنگ دیگه 

میخوان همه بکشن کنار 

بابا بگین نمیدیم راحت زندگیمونو کنیم هرماه قرعه درنیاد حس بد بعدش الانم که اینطوری 

بفرما اینم یه سنگ دیگه  میخوان همه بکشن کنار  بابا بگین نمیدیم راحت زندگیمونو کنیم هرماه ...

بخدا بگن نمیدیم خیلی  ادم فکرش راحته 

سر این قضیه قرعه کشی  من انقد حرص میخورم 

پس مامانای ۱۴۰۲ ب بعد چی  اخه گفتن این طرح مادران ۷ سال اجرا میشه

ای بابا میپیچونن دیگه 

مگه فرسوده برنداشتن 

درکل منم دعا میکنم بزارن باز ولی بدون گواهی که ماهم بتونیم ثبت نام کنیم نه که این دوتا هم باشه واقعا هرکی زایمان کنه اون شرایطو داشته باشه سریع به اسمش درمیاد 

ای خدا نفرین ما مادرا دامن باعث و بانیشو بگیره

اخه نا عدالتیه 

یکسال ب مادرا  تا ماشین شاسی بلند دادن 

بما ک رسید چی شد 

خاک تو سرشون 

خیلی عمیقا ناراحتم 

ای بابا میپیچونن دیگه  مگه فرسوده برنداشتن  درکل منم دعا میکنم بزارن باز ولی بدون گواهی ...

من گواهی نامم دارم 

فقط پولم کمه 

بخدا بگن نمیدیم خیلی  ادم فکرش راحته  سر این قضیه قرعه کشی  من انقد حرص میخورم

منم ایرانخودرو چهار بار نوشتم دوبار بهمن موتور یه بار سایپا یه بار لاماری بعد همش حالم بده تا یک روز