2777
2789
عنوان

ازدواج کردن خوبه

195 بازدید | 16 پست

سلام خانوما ببخشید یک سوال دارم من از یه پسره خوشم اومده خوشتیپ هست و وضع مالیشم متوسط 

اما نمی دونم که اگه ازدواج کنم محدود نمیشم 

البته اگه همسرت مثل رفیقت باشه

من معتقدم همسر آدم نباید شوهر باشه باید رفیق. همدمت باشه

مثلا شمایی که ازدواج کردین راضی هستید (اگه همسرتون خوبه)

میتونید به کار هاتون برسید 

من دختری بودم که میگفتم شوهر جیه باو ولش کن تا ابد مجردی و پادشاهی اما گویا دل ماهم لرزید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرطوری خودت از اول رفتار کنی توی رابطه، طرفت هم اونطوری بار میاد.

اگه چشم و بله قربان بگی، مطمئن باش محدود میشی. اما اگه از اول تصمیم گیرنده خودت باشی و اینطوری برخورد کنی، اونم آزادت میزاره.

در حال بهبود....

بستگی به شخصیت خودت داره ازدواج مسئولیت زیاد داره مثلا تو ازدواج توقع داشتن تو هر زمینه ای از طرف مقابل خطاست هیچ وقتم یه روال یکسان واسه همه وجود نداره که بگیم ازدواج کنی اینطور میشه اونطور میشه 

در مورد سوال عنوانت، از نظر من به شدت خوبه. با اینکه همسرم اخلاقی و... خیلی خوبه ولی چالش هایی داشتم. 

همدم آدمه، عشق و نزدیکی زناشویی و رفاقت و ...

من بازم برگردم عقب با تمام چالش هایی که وجود داشت، بازم ازدواج میکنم، حتما هم با همین همسرم.

در حال بهبود....

من ۱۸ البته اگر بخواییم ازدواج کنیم بعد لیسانس گرفتن  اون ۲۷

الان سنت خیلی کمه واسه تصمیم صبر کن یکم بزرگتر بشی بنظرم چون هنوز جا داری که عقلت رشد کنه بنظرم الان احساسی نشو اونم سنش خیلی زیاده واسه تو 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
الان سنت خیلی کمه واسه تصمیم صبر کن یکم بزرگتر بشی بنظرم چون هنوز جا داری که عقلت رشد کنه بنظرم الان ...

اهم حق با شماست 

اما اگه واقعا عاشقش شده باشم 

هر کس دیگی هم که بیاد باز دلم با اینه

اهم حق با شماست  اما اگه واقعا عاشقش شده باشم  هر کس دیگی هم که بیاد باز دلم با اینه

به عشق توی این سن نمیشه اعتماد کرد چون چند سال دیگه ادم جوری یادش میره انگار که اتفاق نیفتاده خوده عاشق شدن مهم نبست عاشق موندن مهمه که خیلی چیزا واسه حفظ عشق مهمه بنظرم بیشتر فکر کن از مشاورم کمک بگیر 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗