2777
2789
عنوان

بیاین از گند کاریم بگم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 39 پست
۲ روزه باهاش صحبت میکنی وابسته شدی؟شاید اسکلت کرده اصلا بلاک کن بره چی تنته ؟ نیت خوبی هم نداره حتی

میدونم احمقانس:)💔

آره همه حرفاش روی بی ادبیه بعد ک میگم چرا اینجوری میگی میگه فداتشم قرار نیس بخاطر چند تا چت هورنی بشم🥲💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای وای. خره فکر کردی واقعا عاشقت شده؟ نخیر قشنگ که حرفای خوب بهت زد بعدش آن کار دیگر می کند. همین الان همین لحظه بلاکش کن. اینجوری میخوای درس بخونی؟ تل رو فیلـتر کردن که بچه های مثل شما امن بمونن حالا خودت با پای خودت رفتی وسط معرکه؟!

وابسته ی چیش شدی؟ فقط حس کمبودت رو‌با حرفای ظاهری و قشنگ اون داری پر میکنی همین

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

این شگردش همینه گلم ، بهش محل نده فکر کرده خبریه ، همین الان پرتش کن بیرون از زندگیت دوروز دیگه وابستگیت بیشتر میشه اونوقت دیگ نمی تونی

متاسفانه یکی از مشکلات فضای مجازی همیناست ، خیلی خوب بستر رو برای این ادمای نادرست فراهم کرده عزیزم نذار احساساتت خدشه دار بشه ، اینطور نمیتونی در اینده هم به هیچ پسر اعتماد کنی

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
آن کار دیگر😂😂

دیگه حال نداشتم طول و تفسیر بدم🤣

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ب نظرت بلاکش کنم و تلمو بپاکم؟🥲

بله بلاکش کن و لازم نیس تلتو بپاکی تو یه دختر با جنبه و باهوشی میدونی نباید گول این منحرفارو بخوری همینکه متوجه شدی باید بلاکش کنی دختر عاقلی هستی 

بله بلاکش کن و لازم نیس تلتو بپاکی تو یه دختر با جنبه و باهوشی میدونی نباید گول این منحرفارو بخوری ه ...

ممنون از دلگرمیت امیدوارم امسال بهترینا واست اتفاق بیوفته🥲♥