2777
2789
عنوان

بیاین از گند کاریم بگم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 39 پست
نه حرف عشق و عاشقی نیس  ممنون🥲💔

نه تورو خدا حرف عشق و عاشقی هم باشه.

ببین نصف مایی که اینجاییم موهامون رو تو چت روم های یاهو‌مسنجر سفید کردیم. دقیقا و قشنگ اونچه که توی آینه نمیتونی ببینی رو ما توی خشت خام میتونیم ببینیم. جوون و انرژیت رو با این رابطه های بی هدف و از سر هوس به باد نده. حالا من هرچی هم بگم نمیفهمی کار خودتو میکنی یه موقعی به خودت میای می فهمی من چی گفتم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بلاکش کن و لازم نیس تلتو بپاکی تو یه دختر با جنبه و باهوشی میدونی نباید گول این منحرفارو بخوری ه ...

نه عزیزم یه دختر توی این سن اصلا نمیدونه نباید گول بخوره. کافیه کمی حس تنهایی یا بی همدمی کنه تا از هر حرف قشنگی خوشش بیاد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

17

عزیز دلم بشین درستو بخون 

تفریحاتتم داشته باش

ورزش برو

با دوستات بگرد

با خانوادت بگرد

لذت ببر 

بعدا برای پیام دادن و عاشقی خیلی وقت هست

ایشون اصلاااااا مناسب نیس لطفا گوش بده بلاکش کن وقتتم تلف نکن خواهشا

لازم نیست تخریب کنین فقط خواستم کمکم کنین همین ممنون:)🤍

تخریب نمیکنم. میخوام بدونی اشتباهه. بدون حتی نیم درصد شک و شبهه اشتباهه همین. دلم برای شمایی که جوونید و میخواید راه هایی که مارفتیم و هیچی تهش نبوده رو برید به شدت میسوزه. بخدا هیچی هیچی هیچی توی رابطه با هیچ پسری نیست. بخدا پسر خوب و اهل نمیاد تو تل دنبال دختر بگرده. صبر کن تحمل کن خدا به وقتش بهترین انتخاب رو برات میکنه

تخریب نمیکنم. میخوام بدونی اشتباهه. بدون حتی نیم درصد شک و شبهه اشتباهه همین. دلم برای شمایی که جوون ...

میدونم اشتباهه میدونم تهش هیچی نیست اما دلم سوخت براش همین ممنون ک وقت گذاشتین🥲♥

نه عزیزم یه دختر توی این سن اصلا نمیدونه نباید گول بخوره. کافیه کمی حس تنهایی یا بی همدمی کنه تا از ...

میدونه اگ ما کمکش کنیم با زبون خوش و خواهرانه براش بگیم ک اینا دوروغه 

اون خودشم فهمیده فقط میخاست تایید مارو بگیره ک مطمعن بشه