2777
2789
ببین من پریود نمیشم  فقد خونریزی میکنم مثلا سه سال پیش شروع شد بعد مهر ماه امسال قطع شد و بصورت ...

اگ میتونی بیای مشهد ی دکتر بهت معرفی کنم کارش خوبه.

چقد عجیب هست شرایطت و چقد سخت.

انشالله زودتر خوب شی 

ب نظرم ی تاپیک بزن عنوانت بزن سه سال خونریزیم قطع نشده 

شاید با شرایط شما باشن یا اطرافشون باشه که درمان شده باشن 

حتما میان تو تاپیکت.

به نظر همین الان با همین عنوان بزن تاپیک

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

اگ میتونی بیای مشهد ی دکتر بهت معرفی کنم کارش خوبه. چقد عجیب هست شرایطت و چقد سخت. انشالله زودتر خ ...

مرسی عزیزدلم نه هیجا نمیتونم برم گیر یه خونواده ای افتادم که نگو و نپرس الان باز تایپیک میزنم ولی باز کسی نمیاد حالا اگه تایپیک مادرشوهربود همه میرختن تو تایپیک

👩‍💻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروخونه میفروشن یا از پارچه فروشا بخرم؟

ازپارچه فروشیا نخی گل گلیا منظورمه بهش پارچه کُدری هم میگن

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

مرسی عزیزدلم نه هیجا نمیتونم برم گیر یه خونواده ای افتادم که نگو و نپرس الان باز تایپیک میزنم ولی با ...

تو با همین عنوان ک زدم بزن میان.

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

[QUOTE=280242727]ممنون میشم  آیدیشو ببهم بدی 

پیام بده بگو لینک گروهشون رو بده. چون پی وی جواب نده شاید. برو تو گروهشون . بعد ازش هم بپرس چه روزایی پرسش و پاسخ هست تا زمان دقیق بهت بگه که آنلاین باشی برای سوال

SeyyedMeysam110@