2777
2789
مجبوری یا خودت پارچه بزاری یا اگه دختر نیستی کاپ و تامپون رو امتحان کنی....توی سه سال هر روز خونریزی ...

مجردم ولی خونریزی شدید هس میترسم از پارچه بزنه بیرون

👩‍💻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معدم نمیتونه قرص هورمونی رو تحمل کن هیچکدومشونو

😐ها؟ فکر کنم اشتباه ریپ زدی 

منظورم مارکای مختلف و مدلای مختلف نوار بهداشتی بود 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اسی به مدت ۴۰ روز ناشتا یک قاشق مربا خوری عسل رو با هفت تا دونه سیاه دونه بخور حتما فراموش نکنی کلا تنظیم‌ میشی

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

😐ها؟ فکر کنم اشتباه ریپ زدی  منظورم مارکای مختلف و مدلای مختلف نوار بهداشتی بود

ها اره.... ولی من از همه مدل نواربهداشتی متنفر شدم امروز نتونستم بزارم خونه به گند کشیدشده 

👩‍💻
منو چی میگی پ چن سال پشت سرم نوار گذاشتم 🥺

عزیزم پارچه نخی بگیر تیکه تیکه کن بزاربه جای نوار ولی یه چیزیم هست باید بشوریشون بعدهربا استفاده براکسی که عفونتم داره خوبه

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

اره بعضی وقتا اینو به ابجیم میگم 

دفعه پیش ک پریود شدی چنروز طول کشید؟ خونریزیت شدید یا مثلا طول ک میکشه در حد سکه ای و کمتره؟

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

دفعه پیش ک پریود شدی چنروز طول کشید؟ خونریزیت شدید یا مثلا طول ک میکشه در حد سکه ای و کمتره؟

ببین من پریود نمیشم  فقد خونریزی میکنم مثلا سه سال پیش شروع شد بعد مهر ماه امسال قطع شد و بصورت شدید هم هس حالا اوایل بهمن ماه شروع شده سال 1404 قطع ميشع مدل بدنم اینجوریه 

👩‍💻
عزیزم پارچه نخی بگیر تیکه تیکه کن بزاربه جای نوار ولی یه چیزیم هست باید بشوریشون بعدهربا استفاده برا ...

داروخونه میفروشن یا از پارچه فروشا بخرم؟

👩‍💻