2777
2789
عنوان

رمان خونا بیاین🌝💕

| مشاهده متن کامل بحث + 5318 بازدید | 182 پست
وا سیامک میمیره 😐😂😂 خب سیاوش شخصیت اصلیه با طناز ازدواج میکنه😂😂 ولی خدایی خیلی خنده داره  ...

همون خیلی وقت پیش خوندم اسماشون یادم نیست 😂😂

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
من رمان کلا ترسناک میخونم دریاچه مه آلود دکتر قاتل آدمخوار معروف مهمان نیمه شب پرونده های راکد ...

😀😀😀😀وایییی مرسیی 

منم بهت پسران بد و ادامش که میشه پنج جلدی هیچکسان رو معرفی میکنم، اگه نخوندیشون که اصل رمان ترسناکارو از دست دادی

زندگی خودمه باید به ساز خودم برقصه🦥💜                                                            ‌                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میقولم

که میقولی شکست نور رو بخور دیگه عمرا لنگشو پیدا کنی😂😂 

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
من با یاسمین گریه کردم عالی بود

اره خیلی جالب بود دوتا داستان باهم رو می شد خوند.اخرشم بد تموم شد .منم جاهایی آنقدر خندیدم که اشک از چشمام جاری شده جاهایی آنقدر گریه کردم که آخرش سکسکه گرفتم.مخصوصا اونجایی که کاوه نشسته بود و سرش پایین.و دخترا براش پول میزاشتن.که ی نگاه بالا بندازی بیشتر بهت پول میدین این قسمتش خیلی خندیدم.

دانشجو

مغازه خودکشی 

یه کتاب چند جلدی هم بود معمایی ترسناک خیلی خوب بود ولی اسمش یادم نیس.😑💔

تا توانی دلی بدست آور ....دل شکستن هنر نمیباشد.... ★★★ کابرای دعوایی عزیز رو من ریپلای نکنین حوصلتون رو ندارم.😁 
دلواپس توام فاق العاادستتتت واقعا قشنگه بخونید روحیتونم خیلی خوب میکنه من عابر بی سایه خوندم تا یه ...

چشممم

زندگی خودمه باید به ساز خودم برقصه🦥💜                                                            ‌                      
مثل راز یک سناریو مومیایی بخون در امتداد باران اسطوره  راز یک سناریو خیلی تک و خاصه  ای ...

نهههه هیچی مثل راز یک سناریو‌نیست واقعا

اکانت دست دونفره ✌🏻منو خاخرم😎 یکی سینگل به گوره😎✌🏻یکی ام سه گل دخترداره
اره خیلی جالب بود دوتا داستان باهم رو می شد خوند.اخرشم بد تموم شد .منم جاهایی آنقدر خندیدم که اشک از ...

باور میکنی یادم نمیاد کلا 

فقط یادمه که خیلییی قشنگ بود و دو تا داستان ترکیب شده بود و من گریه کردم باهاش همین😂💔

خیلی وقت پیش خوندم الان دیگه نمیخونم