2777
2789
عنوان

رمان خونا بیاین🌝💕

| مشاهده متن کامل بحث + 5318 بازدید | 182 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونم تو گوشی دانلود کنم اره؟ یا کتابن اینایی که گفتید؟  مرسی عزیزم💕

من دخترنیستم پی دی افه واقعا عالیه رمانش گناه ناکرده قسمت قسمت تو وات میزارن انلاینه هنوزتموم نشده

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

کدومشون تو سبک راز یک سناریو ان؟ من از سبک در همسایگی گودزیلا و اینا خوشم نمیاد  ولی اجتماعی ...

مثل راز یک سناریو مومیایی بخون

در امتداد باران اسطوره 

راز یک سناریو خیلی تک و خاصه

اینا تقریبا رمانای قشنگین

دو تا پسر یتیم کوردن که با کلی زحمت خودشونو کشیدن بالا یکی شرکت تبلیغاتی داره اسمش دیاکو ادم خیلی خو ...

مرسی عزیزممم

منم تا صفحه 15 خوندم ادامشم میخونم

زندگی خودمه باید به ساز خودم برقصه🦥💜                                                            ‌                      
میتونم تو گوشی دانلود کنم اره؟ یا کتابن اینایی که گفتید؟  مرسی عزیزم💕

اره من دخترنیستم دانلودکن ازگوگل

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

مردی ب نام اوع تعریفشو شنیدم اتاق .کتابخونه نیمه شب اخربن کوچ

کتابخونه نیمه شب راجب چیه؟ تعریفش رو زیاد شنیدم میخوام ببینم اگه خوبه بخرم.😁

تا توانی دلی بدست آور ....دل شکستن هنر نمیباشد.... ★★★ کابرای دعوایی عزیز رو من ریپلای نکنین حوصلتون رو ندارم.😁 
مثل راز یک سناریو مومیایی بخون در امتداد باران اسطوره  راز یک سناریو خیلی تک و خاصه  ای ...

مرسییی

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

لانتور طنز عاشقانه 

استمارتیز طنز عاشقانه

کد آبی عاشقانه رازآلود پزشکی 

عشق وحشی عاشقانه تخیلی 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(: