2777
2789
عنوان

خانوما شما شب عید معمولا خونه کی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 42 پست
چی بگم بخدا خودمم با یه زبون نفهمش در افتادم  فقط با لجبازی ازهم دور میشین  ولی نزار همی ...

😪😪

مبحام اگ رفت بزارم بره جهنم.

میدونه بره دیگ برگرده تفم تو صورتش نمیندازم

بهش گفتنم تو ک میدونی بچه ننه ای زن نمیگرفتی

حالا میدونی من چی میگم

میگم ۲۸ بریم شهر من ۲۹ صب بریم خونه بابات شب سالتحویلم اونجا باش ۱ ام عصر برگردیم خونه خودمون

اون میگ نه ۲۸ بریم خونه بابام تا ۱ ام برگردیم شهرمون ۷ام تو باهاشون مسافرتی دیگ بسه

دیگ انفد شعور نداره

میگم دلم تنگشونه خانوادمه

میگ خب منم خانوادمن

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
خواهرای خودش هرکدوم ۱۴ و یکی دیگشون ۱۲ ساله عروسی کردن همیشه خونه باباشونن خب من دلم میخاد شما شا ...

شوهرت هیچی نمیگه ؟ یاتونمیگی چرا خاهرات میان خونه مامانش منم میخام برم خونه مامانم؟

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت هیچی نمیگه ؟ یاتونمیگی چرا خاهرات میان خونه مامانش منم میخام برم خونه مامانم؟

گفتم بهش 

اصلا جواب نداد

بخدا امسال قرار بود خواهرش شب یلدا برن خونه پدرشوهراشون

مادرشوهرم برنامه مهمونی چید کلی ادم دعوت کرد دیگ نزاشت دختراشم برن

هرسال اینطور برنانه میچینه انقد با سیاست

ب شوهرمم بگم حالیش نیس

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
خوب برین ۲۸ ام اون بمونه تو هم برو خونه بابات ۲۹ بگو بیاد دنبالت سال تحویل اونجا بمونین

دلت خوشه خواهر

خانوادش مگ میزارن

نمیدونی چقد خواهرش با سیاستن

الان میرم سرکار دلشون میترکه

تقی ب پوفی میخوره شوهرم میگ حق نداری بری سرکار

دلت خوشه خواهر خانوادش مگ میزارن نمیدونی چقد خواهرش با سیاستن الان میرم سرکار دلشون میترکه تقی ب ...

خدا لعنتشون که واقعااا 

متنفرم از این آدمای خودخواه که خوشی رو فقط برای خودشون میخوان 

منم شرایطتم مثل خودته

همین که سرکار میری خیلی خوبه 

بخودتم حسابی برس تا بسوزن 

فیلر و ژل و فیبروز و کاشت مژه و رنگ و لایت و ناخن و انواع ماسک و ابرسان و ترمیم کننده همیشه چهره ات جوون و جذاب باشه 

خدا لعنتشون که واقعااا  متنفرم از این آدمای خودخواه که خوشی رو فقط برای خودشون میخوان  م ...

میدونی بدبختی من چیه

هیچ کدومو انجام نمیدم

من فقط بلدم پولامو حمع کنم بدم لباس و طلا

نه رنگ مویی نه فیلر هیچیه هیجی

فقط با لباسای مختلف ب خودم میرسم

انجام بده حتما  لباس و شوهرت باید بخره

ماهانه خرجیمو میده

مث قبل ک‌سرکار نمیرفتم

ولی لباسامو خودم میخرم

آخرش چکار کردین رفتین خونه کی 

دیشب ۲۸ ام رفتم خونه بابام اینا

صبم اونجا بود تا ۱۱ 

بعد راه افتادیم خونه پدرشوهرم

خداروشکر  سال خوب و خوشی داشته باشی عزیزم

ممنون 

همچنین برای شما

انشالا سال خوب و پر از رزق و روزی داشته باشی عزیزم