2777
2789
عنوان

خانوما شما شب عید معمولا خونه کی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 42 پست
خوب توام گوش نکن  بگو یا خونه خودمون یا بابام   ولی اگه راه داره برو  

بدم میاد برم

خواهرشوهرام هرساااال خونه پدرشونن سال تحویل

پارسال نبودن اونم ده دقیقه بعد سال تحویل اومدن

اصلا محل نمیدن

ولی من باید گوش بدم

خواهراش نه سیزده بدر نه چهارشنبه سوری نه یلدا هیچ خونخ پدرشوهراشون نبستن

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
بدم میاد برم خواهرشوهرام هرساااال خونه پدرشونن سال تحویل پارسال نبودن اونم ده دقیقه بعد سال تحویل ...

دقیقا همینو بگو 

هر دختری دوست داره خونه بابای خودش باشه 

پارسال اونور امسال اینورررر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همینو بگو  هر دختری دوست داره خونه بابای خودش باشه  پارسال اونور امسال اینورررر&nb ...

کاش گوش کنه😪😪😪😪

میترسم از ی طرفم بگه

باشه نریم ولی ۷ ام مسافرت تعطیل بریم خونه بابام

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
گوش نمیده منم شیفتم نیمه اول فقط ۲۹ و ۱ ام مرخصی دارم بعدشم ینی ۷ ام ب بعد با بابام میریم مسافرت

مالحظه تحویل خونه خودمونیم .مامانم اینا نزدیکن میریم اونجا بعد خونه مادرشوهر .قبل که مامانم اینا هم توشهر بودن اول میرفتیم‌خونه مادر شوهر بعد مامانم اینا.

حالا حساس نباش مگه چی میشه اول اونجا بری بعد خونه مامانت 

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...
دیگه خودت بیشتر میشناسیش

اصلا دلم‌نمیخاد برم

دلم برا مامان و بابام تنگ شده

مالحظه تحویل خونه خودمونیم .مامانم اینا نزدیکن میریم اونجا بعد خونه مادرشوهر .قبل که مامانم اینا هم ...

زباد حساس نیستم

ولی زورم میا هر سال باید اول برم اونجا

پس خانواده خودم کی

خاهرشوهرام هرسال پیش مامان باباشونن

ولش کن دلت رو به مسافرت خوش کن  تحویل سال خودتو ناراحت نگیر

چی بگم عزیزم دلم پرشده

زباد حساس نیستم ولی زورم میا هر سال باید اول برم اونجا پس خانواده خودم کی خاهرشوهرام هرسال پیش ما ...

عوضش شما باخانوادت میری مسافرت .عیب نداره هرکی صلاحش یه جوریه 

جاری منم اول میره مامانش اینارو‌می بینه ولی برامن مهم نیش چه فرقی دا ه اول وآخر .احتمالا کمتراز۵ساله که ازدواج کردین درسته؟؟

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...
ولش کن دلت رو به مسافرت خوش کن  تحویل سال خودتو ناراحت نگیر

عزیزم باهاش مطرح کردم

میگ تو شبفتی من ک شیفت نیستم

من میرم تا ۶ ام پیش خانوادم توام پیش خانوادت بمون

اعصابم ریخت بهم

بخدا یبار ساا تحویل مامانم برام عیدی اورد اون مادرش انقد زنگ زد رفتیمم بی محلم کرد حسابی ک چرا نیومدین اینجا

حالا من خانوادمو نبینم برم سلام بدم اول اونا

عوضش شما باخانوادت میری مسافرت .عیب نداره هرکی صلاحش یه جوریه  جاری منم اول میره مامانش اینارو ...

اره سه ساله

اخ زورم میاد همیشه حرف اونا باید باشه

پس من چی

شوهرم اصلا نمیفهمه حرف خرف خودشه

برمم اونجا ک بهم خوش نمیگذره باید بشینم طعنه خواهراشو گوش کنم

عزیزم باهاش مطرح کردم میگ تو شبفتی من ک شیفت نیستم من میرم تا ۶ ام پیش خانوادم توام پیش خانوادت بم ...

چی بگم بخدا خودمم با یه زبون نفهمش در افتادم 

فقط با لجبازی ازهم دور میشین 

ولی نزار همیشه حرفشو بهت تحمیل کنه با زبون خوش یبار به حرف اون یبار به حرف شما 

اره سه ساله اخ زورم میاد همیشه حرف اونا باید باشه پس من چی شوهرم اصلا نمیفهمه حرف خرف خودشه برمم ...

چند سالذبگذره اصلا برات مهم نمیشه این چیزا همه اوایل اینجوری حساسیت نشون میدن خونواده من اول ببینیم با خونواده من مسافرت بریم .ماهم اینجور بودیم 

الان بعد۱۰سال اون‌میگه باخانواده توبریم‌مسافرت مندمیگم باخانواده توبریم آخرشم با اونامیریم .شاید باخانواده من ۲سال ۱بارم نریم 

چند سالذبگذره اصلا برات مهم نمیشه این چیزا همه اوایل اینجوری حساسیت نشون میدن خونواده من اول ببینیم ...

خواهرای خودش هرکدوم ۱۴ و یکی دیگشون ۱۲ ساله عروسی کردن

همیشه خونه باباشونن

خب من دلم میخاد

شما شاید خانواده شوهرتون خوبن

پارسال ما عید شهر اونا بودیم

یهو ی روز صب پاشدیم دیدیم مادرشوهرم ساک جمع کرده

پرسیدیم گف داریم با دخترام میریم اصفهان مسافرت 

اتفاقا قرار بود من و خونه بابامم دور بعدش بریم سمت شیراز اصفهان

هیچی دیگ ما تو خونه تنها نشستیم دوروز بعدش با پدرم اینا رفتیم

بعد انقد پرو بودن مادرشوهرم اصفهن زنگ میزدن بیاین پیش ما امرورو با ما دور بزنید