2777
2789
عنوان

پیرسینگ.

| مشاهده متن کامل بحث + 1779 بازدید | 72 پست

من از وقتی پیرسینگ زدم هیچ کس باهام جور خاصی رفتار نمیکنه از نظر کسی هم خراب و فلان نیستم جوونا اکثرا براشون جا افتاده  این موضوع اما کسایی که سن بالا هستن سخت تر میپذیرن که پیرسینگ یه چیز عادیه و فقط برای زیبایی هست 

(کاربری پنجممم ) لایکم کنید لایک دوست ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از وقتی پیرسینگ زدم هیچ کس باهام جور خاصی رفتار نمیکنه از نظر کسی هم خراب و فلان نیستم جوونا اکثر ...

دقیقااا،پیرسینگ کجا زدین شما؟ 

Welcome to the city of lies
الکی نگووووو دیدم بعضیا مسگن درد نداره.بعضیام اخه میگن داره.بعد میترسم پشیمون شم.یکی میگف اگ میخای ب ...

بستگی به جاش داره ولی بزن درد نداره😂

الکی نگووووو دیدم بعضیا مسگن درد نداره.بعضیام اخه میگن داره.بعد میترسم پشیمون شم.یکی میگف اگ میخای ب ...

نبابا درد نداره،بیحسی میزنی دیگه

من کمر و شکم زدم اصن درد نداشت خیالت راحت هرجا درد حس کردی بگو برات بیحسی بزنه

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
وای من اینارو دوس دارم.نمیدونم فیکشو از کا گیر بیارم فقط.البته ب همه نمیاد فک کنم

مگنتی باید بخری، ولی داغون میکنن قشنگ. 

به عنوان شخصی که داشته میگم بهت

اگه میخوای دماغتو از دست بدی ایده خوبیه. بعد خیلی صایعست مصنوعی‌ه.دردش از واقعیش بیتشره دستت بخوره بهش میمیری قشنگ. همشم عسطتت میگیره  موقع دراوردنشم درد میکنه تا فیهاخالدونت😭😂

به به 

🤍

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
مگنتی باید بخری، ولی داغون میکنن قشنگ.  به عنوان شخصی که داشته میگم بهت اگه میخوای دماغتو از ...

خو چ رنجیه ی سوراخ کن بره دگ😂البته داخل دماغ خیلی خوبه برا پیرسینگ سوراخش معلوم نمیشه هر وخ عشقت کشید میزنی دلت نخاس نمیزنی

لایک نکنید اه