2777
2789
عنوان

پیرسینگ.

| مشاهده متن کامل بحث + 1778 بازدید | 72 پست
ببخشید میپرسم ولی پیرسینگ رو میشه دراورد و وصل کرد مثل گوشوراه یا دائمیه؟خیلی دوس دارم ولی تاحالا به ...

بله عزیزم امکانش هست

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا هستن میگن نشونه خرابیه و اینا. 

اللن من دارم‌ تاحالا با یه پسرم‌نبودم دس یه پسریم بم‌نخورده 

شر زیاد میگن بعضیا

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
اره. با انژوکت زدی؟ کجای گوشتو زدی؟ 

ار ب گمونم 

نرمه ی گوشم ی سوراخ داشت دومیو زدم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
تتو اصن درد نداره

الکی نگووووو دیدم بعضیا مسگن درد نداره.بعضیام اخه میگن داره.بعد میترسم پشیمون شم.یکی میگف اگ میخای بزنی ی جا بزن ک خودت زیاد نبینیش برات تکراری نشه

لایک نکنید اه