2777
2789
عنوان

حس بی ارزشی میکنم 😔

266 بازدید | 21 پست

سلام 

نمیدونم چرا وقتی یه نفر بهم خوبی میکنه محبت میکنه 

خیلی خجالت میکشم 

مثلا با یه نفر رودروایسی دارم بهم تبریک گفته ولی هنوز سین نکردم  

یا یه نفر توقع ندارم حالمو بپرسه  میپرسه یهو قفل میکنم 

کلاس چهارم بودم توقع نداشتم رفیقم بهم لطف کرد کیفمو گذاشت لب پنجره پیش کیف خودش 

من نمیدونم چرا خجالت کشیدم استرس داشتم ازش توقع نداشتم 

هی لبو دندونم گاز میگرفتم و پامو داخل  کفش گرد می‌کردم 

چرااا؟

حس میکنم از بی عزت نفسی کمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اینجوری بودم قبلا 

انقد خجالت میکشیدم میرفتیم مهمونی از تشنگی میمیردم ولی نمیگفدم تشنمه اصن نمیتونستم سلام و علیک کنم وقتایی که بیرون میرفتم یا مهمون داشتیم 

به مرور زمان رفتم کلاس زبان و ببشتر وارد اجتماع شدم الان خیلی خیلی کم شده خجالتم راحت حرفمو میزونم توی جمع میگم میخندم تشکر میکنم

سعی کن خجالتتو بزاری کنار 

خب چیکار کنم بهتر شه  

به خودت فکرکن تورو خدا دختر آفریده از وجود خودش به تو روح دمیده تو الان خیلی باارزشی 

پادکست مطلب و کتاب در مورد اعتماد بنفس بخون 

پیاده روی کن تو اجتماع باش با آدما صحبت به جای مادرت تو برو نانوایی یا مغازه بزار کم کم روت باز بشه 

نه یاد نگرفتی که چطور رفتار کنی . شما هم رفتار متقابل بکن هر کس خوبی گرد بهش خوبی کن . یه تشکر ساده ...

مشگل من رفتار متقابل نیست 

وقتی ی تفر بهم خوبی میکنه به جای خوشحالی شرمندش میشم و خودمو کمتر از محبت اون میدونم خجالت استرس وووو

به خودت فکرکن تورو خدا دختر آفریده از وجود خودش به تو روح دمیده تو الان خیلی باارزشی  پادکست م ...

اعتماد به نفس منو مامانم خیلی خیلی ضعیف کرده

دمه بلوغ  هفتم هشتم بودم فشای رکیک میداد

برا همین کلا همیشه دوس داشتم پسر باشم 

مثلا یه هفته بهم فش نمی‌داد اصلا به جنسیتم فک نمیکردم 

ولی وقتی فحش میداد دوس داشتم فقط پسر بودم از خونه میرفتم فرار میکردم 

یه مدت حس میکردم حتی ترنسم

که بعدها با توجه به گرایش جنسی غیره مشخص شد ک ترنس نیستم 

اصلا مودم تو مدرسه اینطوری بود که دخترا قایمکی لوازم آرایشی میاوردن و من برام کلا چیزی مهم نبود 

من ارزش آدمارو به ظاهرشون میدونم مثلا اگه تیپ بزنم وووو اگه از خودم خوشتیپتر بهتر ببینم انگار بادم خالی میشه

از نظر روحی خیلی خیلی داغونم

مشگل من رفتار متقابل نیست  وقتی ی تفر بهم خوبی میکنه به جای خوشحالی شرمندش میشم و خودمو کمتر ا ...

آخه چرا . 

همه آدم ها را خدا برابر آفریده . خوبی و بدی آدم ها به قیافه  نیس.  خودت باید دست از این مسخره بازی دست بکشی. آخه چرا احساس شرمندگی؟  در مقابل انجام کار خطا آدم احساس شرم می کنه. به کم خدا را عبادت کن ابن همه پوچ نباشی.

اعتماد به نفس منو مامانم خیلی خیلی ضعیف کرده دمه بلوغ  هفتم هشتم بودم فشای رکیک میداد برا همی ...

ببین ببخشید راحت بگم تو جامعه الان گوسفند باشی میخورنت ببخشید بازم اینجوری گفتم مامانم چی گفت عمم چی گفت همرو بریز دور تو يه دختری پس قوی بشو آدما باید بهم خوبی کنن خوبی دیدی خوبی کن توام فیلم ببینم صوت گوش بده کم کم باشگاه برو بزار تو اجتماع بچرخی روحیت درست بشه از اونور سفت درست بخون و سخت تلاش کن به هدف هات برسی این زندگی توعه ک بدنیا اومدی پیشرفت کنی 

خودم در حد محبت اونا نمیبینم 😔 سعی میکنم کنار بیام ولی نمیشه 

اگر عبادت خدا را بکنی از این پوچی در می ای . همه دلهای مردمان عالم دست خداست. خدا را عبادت کنی  مردم به تو شیفته می شن. عبادت یعنی دعا و درددل با خدا  و نماز.  قرآن بخون تا خدا با تو حرف بزنه. 

هر مساله ای آدم داره  براش برنامه  می ریزه کم کم می ره جلو . با خودش می گه امروز  چه امتیازی  به خودم می دم فلان بهتر از دیروز  بودم یا نه. 

مساله بعدی  آیا در کودکی در خانه به شما احترام گذاشتند یا خیر.  ریشه بسیاری از مشکلات در کودکی است.