2777
2789

خانماى مستقل چيكار ميكنن

من فقط چشمم به شوهرمه زير ذره بينمه تا يجايى اشتباه كنه بشينم دايم خود خورى كنم

از صب تا شب ك بياد توخونه ام مگه بخوام برم خونه مادرم يا مواقع ضرورى برم بيرون مثلا نونى چيزى بخرم اصلا تفريحى يا دوستى ندارم به هيج عنوان

كلا حوصله ندارم حوصله هيجى رو فقط بلدم  خونه بمونم و حرص الكى بخورم 

حس افسردگى پوچى بدرد نخورى دارم 

امروز با مشاور صحبت كردم گفت بايد خودتو تغيير بدى بايد مستقل باشى قبله ات  شده شوهرت بايد كارى كنى تمركزتو  از روش بردارى به خودت به ظاهرت و ارتقاع فكرت و روحت به همه چيت برسى اينطورى شوهرتم ميبينه تورو تغيراتو ميبينه احترام  و آزادى كه واسه خودت قائلى رو ميبينه و اونم بهت احترام ميذاره

گفت خودتو محدود كردى به چهار ديوارى خونه و سوگوارى واسه رابطت با شوهرت وقتى خودتو دوست ندارى چطور انتظار دارى بقيه دوست داشته باشن

اما سوال اصلى اينه چجورى شروع كنم اصلا چيكار كنم؟!

دختركم تو از من و من با تو دوباره زاده شدم❤️❤️كاربر قديمى  هستم كه تعليق شدم،

استارت یه حرفه رو بزن حرفه ای که دوست داری و بهش علاقه داری 

باشگاه ثبت نام کن

شروع کن به خوندن کتاب تو ژانر مورد علاقت 

دوست داشتی موهاتو رنگ کن یا تو حالت و مدلش تفاوت ایجاد کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارت یه حرفه رو بزن حرفه ای که دوست داری و بهش علاقه داری  باشگاه ثبت نام کن شروع کن به خون ...

مرسى خوبه

عزیزم درخواست بده کارت دارم

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 

اوه... چقدر عین منی... منم امروز تصمیم گرفتم دیگه وابسته نباشم... 

#وابسته_نباشیم

نماز سکوی پروازه، خودتو برای پرواز آماده کردی!!! 🕊️🌹https://eitaa.com/naamaaz.    این کانال و خیلی دوستش دارم و مدیون شم اگه دوست داری عضو شو ♥️
به نظرم اگه دوست پیداکنی و دورهمی خانمانه داشته باشین  هم افسردگیت خوب میشه هم شوهرپیچ نیستی&n ...

از كجا دوست پيدا كنم 

دوست خوب ك بشه بهش اعتماد كرد؟!

عزیزم درخواست بده کارت دارم

اینجا بگو عزیز مشکل منم هست

نماز سکوی پروازه، خودتو برای پرواز آماده کردی!!! 🕊️🌹https://eitaa.com/naamaaz.    این کانال و خیلی دوستش دارم و مدیون شم اگه دوست داری عضو شو ♥️
اوه... چقدر عین منی... منم امروز تصمیم گرفتم دیگه وابسته نباشم...  #وابسته_نباشیم

شوهرم ديوونم كرده تا يه چى ميكم بهش قهر ميكنه از خونه ميره منم ميشينم انقد خودمو از بين ميبرم و غصه ميخورم 

مشاور گفت دقيقا بخاطر همين  عكس العماله ك شوهرت ميذاره ميره چون ميدونه روانى ميشى دلم ميخواد بودن نبودنش برام فرقى نداشته باشه

مشاور گفت اگه به اين مرحله رسيدى شوهرت ديگه يه ثانيه ام بدون تو نميمونه

اینجا بگو عزیز مشکل منم هست

ببین بدتر از استاتر بودم جوری که شوهرم از وابستگیه من کلافه بود ، با خوندن کتاب زنان زیرک(سه بار مو به مو بلید بخونی تا متوجه بشی ) چنان زندگیم عوض شد که خدا می دونه حتی در موردش تاپیک زدم. اینجا تا اسم کتاب رو‌ میگم بعضیا مسخره ام می کنن میگن شور این کتابو در آوردی ولی نمی دونن چه گنجیه / بخاطر همین می خواستم تو خصوصی بگم 

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!»