2777
2789
عنوان

پسر بی پول

283 بازدید | 20 پست

شما اگر با یکی باشید که اولای رابطه وضع خیلی متوسطی داشته ولی بعد چند ماه کار و کاسبیش بد بشه همش بدهی بار بیاره و اصلا پولاشو نتونه مدیریت کنه و همین طور به این و اون بدهی داشته باشه 

از لحاظ اخلاقی خوبه همیشه هم پول داشته ولی یه ساله همش بدهی داره و جوریه که رو اخلاقش شدیدا تاثیر میزاره و سگ اخلاق میشه 

قمارم زیاد می کرده یه دورانی اکثر بدهیاشم ازونه  ( به خاطر این اعتیاد به قمار که یه تایمایی تو زندگیش انجام می داده رفته پیش روانشناس و اون بهش گفته تو چون یکی از اعضای خونوادت اینکارو میکرده رو تو هم اثر گذاشته و یجورایی ربطش داده به اینکه ارثیه )

حالا شما فرض کنید شما تنها دلخوشیه اون ادمید و اون ادم فقط و فقط از شما شانس اورده از جهات دیگه حتی خونوادش خیلی بدشانس بوده و ادم دلسوزی به غیر از شما تو زندگیش نیست و همه ی مشکلاتش بخصوص اون قمار کردنه ریشش تو مشکلات خانوادگی و بد بودن پدر و مادرشه و سختیای خیییلی زیادیه که تو بچگی کشیده 

شما باشید چیکار می کنید ؟ باهاش می مونید و کمکش می کنید ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مگه دیوونه هستم زندگیمو بذارم برای همچین آدمی ؟ مطمعن باشید چون باهاش راه میآید و اعتراض نمیکنید ...

منم همین فکرو می کردم ولی هر چی فکرشو می کنم خیلی بدبخت بوده از وقتی به دنیا اومده 

می موندم باهاش ولی اروم اروم روش کار می کردم ک درست بشه، همین ک دوستون داره یعنی یک برگ برنده، این دوست داشتن کارو خیلی جلو می بره

نماز سکوی پروازه، خودتو برای پرواز آماده کردی!!! 🕊️🌹https://eitaa.com/naamaaz.    این کانال و خیلی دوستش دارم و مدیون شم اگه دوست داری عضو شو ♥️

بستگى داره خود اون ادم بخواد كه قمارو بزاره كنار و به زندگى پايبند بشه، مديريت مالى پيدا كنه يا نه

خودم بودم بعيد ميدونم باهاش ميموندم چون زندگى و ارامش خودم مهمتر از دلخوشى اون ميبود

آدمی شاگرد و درد اُستاد اوست…

نه کات میکردم چون حال خودم مهمتره بعدشم فک کردی بمونی چندسال بعد ازت تشکر میکنه؟تازه طلبکارم هست دقیقا اتفاقی که برا من افتاد هیچکس لیاقت نداره که تو بخاطر اون اعصابتو خورد کنی و غصه بخوری ببخشید رک حرفمو زدم عزیزم

تو چه تخصصی در مورد کمک کردن به آدم قمار باز داری؟؟

چه کمکی می تونی بکنی؟

آیا حین کمک خودت و آینده ات آسیب می بینه؟؟

جواب این سئوالات رو اگر به خودت منطقی بدی ،میبینی که موندن ت فقط بخاطر عشق و ویا وابستگیه و خودت هم ته دلت می دونی آینده ات باهاش عالی نیست

منم همین فکرو می کردم ولی هر چی فکرشو می کنم خیلی بدبخت بوده از وقتی به دنیا اومده 

خب عزیزم دیگه این آدم اینطوری بزرگ شده و عادت کرده بنظرم حیفه شما هم تو مشکلاتش شریک بشی 

خودتو تو دردسر ننداز

نمیمونم..

نمیگی با خودت حالا که به من امید داره تنهاش نزارم ؟ 

خودمم نمی دونم چی درسته فقط میدونم اگر خودم جای اون بودم تاحالا خودمو کشته بودم و تحمل زندگیه سخت اونو نداشتم

خب عزیزم دیگه این آدم اینطوری بزرگ شده و عادت کرده بنظرم حیفه شما هم تو مشکلاتش شریک بشی  خودت ...

تازه من ازیناییم که تا قبل این پسر تو بگو یه مشکلم تو زندگیم نداشتم واقعا لا پنبه بزرگم کردن این پسرم هیچ جوره بهم نمیخوره اما گیر کردم قشنگ خودمو تو دردسر انداختم 

نمیگی با خودت حالا که به من امید داره تنهاش نزارم ؟  خودمم نمی دونم چی درسته فقط میدونم اگر خو ...

ترجیح میدم منطقی فکر کنم نه احساسی 

احساسات فقط به ما اسیب میزنن توی همچین مواردی

امید اون تویی...پس امید و ارزوهای تو چی 

زندگی تو چی،؟

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است