2777
2789
عنوان

پسر بی پول

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 20 پست
تازه من ازیناییم که تا قبل این پسر تو بگو یه مشکلم تو زندگیم نداشتم واقعا لا پنبه بزرگم کردن این پسر ...

اصلا تردید نکن بذارش کنار ایندتو خراب نکن عزیزم 

این عشق و عاشقی و دلتنگی مال اوایل ازدواجه 

6 ماه بگذره میفهمین زندگی چیه اونوقته که دیگه کاری از دستت برنمیاد 

می موندم باهاش ولی اروم اروم روش کار می کردم ک درست بشه، همین ک دوستون داره یعنی یک برگ برنده، این د ...

تا الانم روش خیلی تاثیر داشتم به چشم دیدم که خیلی کارارو واسه ی من گذاشته کنار اخه من نمیتونم گذشتشو بزارم کنار نمیتونم برش گردونم به بچگیش و جلوی مشکلاتی که واسش افتاده رو بگیرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگى داره خود اون ادم بخواد كه قمارو بزاره كنار و به زندگى پايبند بشه، مديريت مالى پيدا كنه يا نه ...

می خواد خیلیم می خواد ولی هنوز انقد درگیر بدهیه و اوضاع کارش بد شده اصلا نمیتونه فکر اینده رو بکنه

من خودم بریدم اونم خیلی داغون شده سر یه اشتباهی که انجام داد واقعا داره تقاص پس میده 

می خواد خیلیم می خواد ولی هنوز انقد درگیر بدهیه و اوضاع کارش بد شده اصلا نمیتونه فکر اینده رو بکنه ...

پس میتونی با یه مشاور در ارتباط باشی و سعی کنی کمکش کنی

ولی حتما با مشاور در ارتباط باش چون اگه خدایی نکرده زحماتت فایده ای نداشت اون به عنوان نفر سوم تشخیص بده 

آدمی شاگرد و درد اُستاد اوست…
تا الانم روش خیلی تاثیر داشتم به چشم دیدم که خیلی کارارو واسه ی من گذاشته کنار اخه من نمیتونم گذشتشو ...

تو نمیتونی گذشته اش رو پاک کنی ولی با کمک روانشناس میشه

البته اگر خودش بخواد نه فقط تو 

دو مدل میشه کمک کرد یک مدل مثل مدل براساس تئوری انتخاب  دکتر گلاسر هست که کتابش هم هست میتونی بخونی که میگه گذشته هر چه بوده گذشته و باید برای آینده و حال فکری کرد

یک مدل هم مدل روانکاوی هست که میره تو گذشته مثل کارهای فروید و یا هیپنوز و طرحواره درمانی و ...

‌کلا یک کار تخصصی و زمانبره

این نوشتم که خدای نکرده کسی که پدر یا همسر قمار باز داره باخوندن این کامنتها دلش نشکنه و نا امید نشه که نکنه کلا درمان نشن.درمان میشن و میتونن کاملا نرمال و مثبت زندگی کنن ولی جنگ طولانی با گذشته و طرحواره ها رو داره

کسی که ناچار ه.و فامیل اینطوری داره ناچاره کنار بیاد و ادامه بده  و براش بجنگه. ولی اگر مثل تو هست و هنوز درگیر نشده بهتره سری که درد نمیکنه رو دستمال نبنده!