الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم چی بگم ولی من بودم ۱لحظه م تو اون خونه نمیموندم.البته دلیل درگیری تونم مهمه
دلیل این درگیریمونو بگم باورت نمیشه از صب دارم کارای خونه تکونی رو دست تنها میکنم ناهار آبگوشت گذاشتم ساعت شیش بعدازظهر اقا از خواب بلند شده شیش ونیم ناهار خورده ساعت ده بهش میگم چی میخوری بزارم میگه الان ساعت دهه میگم چرخ کرده درست میکنم میگه نه میگم استانبولی نه بادمجون نه میگم خوب بگو چی بزارم شکم تو شده معضل آبگوشت و یه ذره آبشو خورده بقیشمونده کلا فقط بهانه میگیره میگم کار داشتم دیدی که بگو هرچی میگی بزارم میگه همش غذای تکراری میزاری میگم خوب چی بزارم لال میشه
نه اون میخواد طلاق بده تو که نمیخوای باهاش برو بگو من طلاق نمیخوام بهم توهین نکنه کتک نزنه احترام بزاره زندگیمو دوست دارم بعدم غلط کرده صدا تو گلو انداخته میبرم طلاقت میدم باید سر حرفش بمونه.بهش بگو حواسم نبود وامروز تعطیله و...نداریم چطور زورت به من رسیده منو میزنی اما مرد نیستی سر حرفت بمونی بریم دادگاه هرچی حق و حقوق و مهر .....تعیین کرد بده طلاقم بده بعدم با بغض بگو منو بگو دل به کی بستم عاشق کیم تو اگه منو دوست داشتی اینطور دست روم بلند نمیکردی این عشق و دوستداشتن یک طرفه رو دیگه نمیخوام.هم بترسونش که تحملت تموم شده وحاضر نیستی با این شرایط بمونی هم بفهمان بهش اگه دوستت داشته باشه احترام بزاره میمونی