2777
2789
عنوان

نمیدونم چطور بش بگم بدرد هم نمیخوریم

3223 بازدید | 112 پست

قبلا شکست عشقی خوردم برا فراموش کردن اون ادم رفتم سراغ ازدواج. با ی خانومی اشنا شدم با اطلاع خانواده ها در حد حرفو شناختن در ارتباط بودیم.حالا بعد مدتی فهمیدم انگار منتظر نامزدیو عقدو ایناس اما حسی ندارم بهش دختر پاکیه باسواده کارمنده اما هر چی زور میزنم نمیتونم عاشقش باشم میدونم مقصر منم نمیخام نامردی کنم در حقش اخه همه اشناییا و نامزدیا ک ب ازدواج ختم نمیشه خیلی دختر خوبیه اما دوسش ندارم چیکار کنم نمیدونم چجوری بش بگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بگو از ازدواج پشیمون شدم .شرایطشو ندارم و ...

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
پیاماش دیر جواب بده زنگ کمتر بزن ....سرد بشی خودش میفهمه

واقعا با خودتون چی فک میکنین که اینو میگین ؟ سرد برخورد کنه ک چی ؟ که دختر مردم هی پیش خودش فکر و خیال بیخود کنه و خودش و آزار بده ؟ مث آدم رک و راست بگه حرف شو .. هر چند ایشون کلا دیوار شو کج ساخته بود 

واقعا با خودتون چی فک میکنین که اینو میگین ؟ سرد برخورد کنه ک چی ؟ که دختر مردم هی پیش خودش فکر و خی ...

بر عکس دخترا یه بار رفتن بیشتر اسیب میبینن وقتی تدریجی باشه خودش کم کم اماده میکنه

واسه فراموش کردن اکس تون، زندگی و احساسات فرد دیگ رو به بازی میگیرین؟ دمتون گرمممم به جای اینک زخم ...

بخدا قصدم ازدواج بود چطور باید زخممو درمان میکردم؟

بخدا قصدم ازدواج بود چطور باید زخممو درمان میکردم؟

شما اصلا صلاحیت ازدواج ندارین که قصد تون ازدواج باشه دوست عزیز 

اول باید با از دست دادن طرف مقابل کنار میومدین البته ب روش درست بعدش آروم آروم رو خودتون کار میکردین و به خودتون زمان میدادین بعدش سراغ آدم جدید میرفتین 

شما اصلا صلاحیت ازدواج ندارین که قصد تون ازدواج باشه دوست عزیز  اول باید با از دست دادن طرف مق ...

بله شما درست میگید اما من۳۳سالمه سنم داره بالا میره نمیتونستم تو غم بمونم زمان میبرد طولانی میشد فک کردم اگه دنبال ی ادم جدید باشم بهتره

شما اصلا صلاحیت ازدواج ندارین که قصد تون ازدواج باشه دوست عزیز  اول باید با از دست دادن طرف مق ...

ببخشید با از دست دادن طرف مقابل کنار اومدن چجوریه؟ممنون ک جواب میدید

بله شما درست میگید اما من۳۳سالمه سنم داره بالا میره نمیتونستم تو غم بمونم زمان میبرد طولانی میشد فک ...

ن اینکار درست نیست 

ببخشید من یکم تند رفتم ولی واقعا ناراحت میشم وقتی میبینم اینجوری میکنین با خودتون 

نمیتونم بی تفاوت باشم اصلا نسبت ب این مسائل 

ی چیری بهتون میگم به عنوان خواهر تون ازم پذیرا باشین و اونم اینه که هر موقع درمونده شدین تو هر مسئله ای ، اول به فکر راه حل باشین تا اون و اساسی حل کنین ن اینکه ماست مالی کنین ، تو هر مسئله ای هم باید از متخصص اون کار کمک بگیرین 

ن اینکار درست نیست  ببخشید من یکم تند رفتم ولی واقعا ناراحت میشم وقتی میبینم اینجوری میکنین با ...

ممنون از شما خواهرم. متاسفانه من بیش از حد احساساتیم و برای ی اقا این خیلی بده.اصلا ناراحت نشدم حق با شماست اشتباه از منه

ببخشید با از دست دادن طرف مقابل کنار اومدن چجوریه؟ممنون ک جواب میدید

اول از همه زمان زمان زمان

اجازه بدین زمان بگذره 

عین ی آدم واسش سوگواری کنید 

به خودتون فضا برای ناراحتی بدین 

بعدش یادگاری هاشو بزارین جایی ک چشم تون بهش نخوره 

اکانت شو پاک کنین 

انفالو و ریمو کنید 

بعدش خودتون و مشغول کنید.با کار ، ورزش ، هنر ، وقت گذروندن با دوستاتون ، هر چقدر ذهن تون بیشتر درگیر باشه کمتر اذیت میشین 

بعدش توکل کنین به خدا و هنیشه ازش کمک بخوایین

ببینید اینک دلتنگ بشین ، ناراحت باشین و احساسات مختلف بیاد سراغم تون کاملا طبیعی هستش فقط ناامید نشین و رو ب جلو ادامه بدین وی نکته ای رو بخاطر داشته باشین اونم اینه که وقتی خدا آدمی و از زندگی شما حذف میکنه یعنی ی برنامه بهتر داره براتون و میخواد شما رو به مرحله بهاری از زندگی تون هدایت کنه دوست عزیز پس بهش اعتماد داشته باشین 

ممنون از شما خواهرم. متاسفانه من بیش از حد احساساتیم و برای ی اقا این خیلی بده.اصلا ناراحت ...

کی گفته احساساتی بودن واسه ی آقا عیبه ؟ اینک شما احساساتی هستین نشون دهنده ویژگی مثبت شماست فقط باید حواستون باشه که احساسات تون و کنترل کنین و هر جایی خرجش نکنین