2777
2789
عنوان

اونایی که کربلا اولین بار رفتین

117 بازدید | 14 پست

سلام بچها

من شنیده بودم زیارت اولیای کربلا دعاهاشون مستجاب میشه

کسی تجربه کرده این موضوع رو یه مسئله ای هست که گره افتاده به کارم درست شدنشو توی اربعین از امام حسین خواستم میدونم باید اطمینان کنم ولی دلهره امون نمیده بهم

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

عزیزم انشالا ک هرچی ب خیر و صلاحته بشه من ب حاجتم رسیدم...

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولین بار رفتم نمیدونم هنوز که رفع کامل نشده مشکلم ولی خب بیشتر هدفم زیارت بود

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

من بار اول همین مهرماه رفتم ....لذتش خیلی زیاد بود البته من نائب الزیاره بودم از طرف امام زمان 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
من اولین بار رفتم نمیدونم هنوز که رفع کامل نشده مشکلم ولی خب بیشتر هدفم زیارت بود

دقیقا ،همین منظورم بود ،من ب شخصه خجالت کشیدم در مقابل اون همه عظمت چیزی بخوام

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
مادر منم میگه هر کی اولین زیارت اش باشه دعاش زودتر قبول میشه 

انشالله که برای منم اینطور باشه واقعا نیاز دارم بهض

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
عزیزم انشالا ک هرچی ب خیر و صلاحته بشه من ب حاجتم رسیدم...

قربونت عزیزدلم برام دعا کن

انشالله که حل میشه

ان شاالله به صلاح باشه امام مهربون گره از کارتون باز میکنه 😇

خیلی ممنونم انشالله واقعا نیاز دارم به کمکشون

من بار اول همین مهرماه رفتم ....لذتش خیلی زیاد بود البته من نائب الزیاره بودم از طرف امام زمان 

قبول باشه عزیزم 

قبول باشه عزیزم 

ان شاالله، ممنونم

من بار اخر که رفتم سه تا حاجت به خصوص داشتم یکیش براورده شد خداروشکر دوتاشو منتظرم و امیدوار

انشالله که براورده میشن