2777
2789

دخترم چندروزه سرماخورده اول ابریزش بینی شدید ک قطع نشده و تب خفیف داشت اما چندساعته دل درد ،سردرد ،گوش درد وگلو درد گرفته هربار یکیشو میگه درد میکنه موقع خوابم خروپف بلند میکنه،چشمشم قرمز شده ،دکتر بهش اسپری دکوسالین، ایبوپروفن، پلارژین،فکسوفنادین ،شیاف استامینوفن داده .کسی بوده بچش این علائمو داشته باشه دکتر بهش چیا داده؟

چند وقتشه؟ عفونت درمان نشده به گوشش زده

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵سالشه ،همین چندساعت پیش این علائم و پیداکرده تا امروز صبح ب نظر میرسید ک دیگه حالش داره خوب میشه

سینوزیت نداره

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

دخترمن هفت روزی درگیر بودخیلی سنگین گرفت مایعات زیادبده توروز یه کم بهش کباب مرغی کوبیده ای بده تودل ...

طفلیا چقد بده بچه مریض میشه ،نمیخوره اشتها نداره یکم فرنی خورده امروز با سیب زمینی ابپز شده میل نداره هیچی بخوره حتی آبمیوه 

ن نداره بینیش خیلی اذیتش میکنه دکتر اسپری داده ولی بی فایدست

آب نمک بده بزنه خوبه

پسر منم همین علایم رو داشت ولی تب بالا عفونت چشم و استفراغ وتمام دهنش سفید شد و افت زد.هنوز کامل خوب ...

وای خدا انشالله زودتر بچه هامون خوب بشن دم عیدی فقط درحال دکتر رفتن و دارو خریدنیم