2777
2789
عنوان

مامانا میشه اگه تجربه دارین کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا انشالله زودتر بچه هامون خوب بشن دم عیدی فقط درحال دکتر رفتن و دارو خریدنیم

الهی امین.میخواستن پسرمو بستری کنن نزاشتیم.تو خونه لحظه به لحظه بالا سرش نشستیم با ق چایخوری آب و مایعات میرختم دهنش.خیلی وحشتناکه.

الهی امین.میخواستن پسرمو بستری کنن نزاشتیم.تو خونه لحظه به لحظه بالا سرش نشستیم با ق چایخوری آب و ما ...

منم نگران دخترمم همش حالش بدتر از قبل میشه تازه  امروز خوشحال بودم ک بعداز چندروز داره خوب میشه، نمیدونم یهو چرا این همه درد باهم زد بیرون الان خوابه صدای وحشتناک از بینی وگلو ودهنش میاد 

منم نگران دخترمم همش حالش بدتر از قبل میشه تازه  امروز خوشحال بودم ک بعداز چندروز داره خوب میشه ...

بدنشون عفونت میکنه چرک دارن تو گلو و بینی. پسر من لوزه هاش ورم کرد که زیر گلوش معلوم بود. مایعات و سوپ بهش بده حتی شده یه قاشق.اشتها ندارن اما خیلی کم هم بخورن کافیه.میوه پوره کن بخوره.اب میوه بده.طول میکشه.انشاءالله خوب میشه