2777
2789

آقایون و خانوم ها کدوم بهتره برای ریاضی دهم ؟ کلاسینو یا تام لند لطفا کسایی که امتحان کردن بیان چون من فولیتو برای دی فقط شب امتحان خریدم بعضی چیزا رو معلم میگفت داخل دوره ها گفتم اینجا نمیگم واقعا کاره بدی هستش منم الان میخوام برای خرداد بخرم کلاسینو آقای بابک سادات خوبن ؟ اگه آره بدین لطفا بعد بیشتر فکر خودم رو کلاسینو هستش چون تک درسه ولی حالا فرق شون رو بگین برای خرداد کامل درس میدن ؟ باور کنید خیلی استرس دارم معلم ما خیلی سخت گیره کلاس های آموزشی کانون پیشنهاد کردن ولی با من فقط ۵ نفر ثبت نام کردن 😑💔😭 سبزوارم اگه میشه بگین چون من پول زیاد ندارم باور کنید برید سایت کلاسینو ۴۰۰ تومن هستش همینم برای من زیاده 😭💔 خواهشا بگین اگه خوبه کامل همه چیز رو میگن ممنون میشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبن ؟ منم یکی بهم کانالشو گفت ولی گناه داره نمیشه

من یکی دو گفتار و چند تا درس ریاضی رو ک مشکل داشتمو دیدم خیلی خوب بودن اون دبیرایی که انتخاب کرده بودم.حالا بقیه دبیر هارو خبر ندارم.

بله از لحاظ معنوی گناه داره😬

من یکی دو گفتار و چند تا درس ریاضی رو ک مشکل داشتمو دیدم خیلی خوب بودن اون دبیرایی که انتخاب کرده بو ...

آها خب بدین لینک کانال رو ببینم چجورین 🥲😅💔