2777
2789
عنوان

«هرم مَزلو؟!»

174 بازدید | 5 پست

سلام‌دوستان‌قشنگم.شبتون‌بخیر🧡

حالتون چطوره؟خوبید؟! همون طور که تو تاپیک اول گفتم، امشب ا‌ولین موضوعمونو استارت میزنیم!

تاپیک رو قفل نمی کنم تا نظراتتونو بتونم بخونم🌸

و از تهِ قلبم خوشحالم که اینجا در‌ کنارتونم☺️🙏🏻

موضوع امشب «هرم مزلو» ، در کتابی توسط ابراهام مزلو که روانشناس امریکاییه مطرح شده( نام کتاب: انگیزه و شخصیت)

همیشه وقتی بحث نیاز انسان وسط میاد ، خیلی از ما نیاز های اولیه رو منشن می کنیم در صورتی که نیاز های ما گسترده تر هستن! اگر شما بتونید به نیاز های خودتون پاسخ درستی بدید از لحاظ روحی زندگی شادتری خواهید داشت. در ادامه سطوح مختلف هرم مزلو رو برسی می کنیم و دقیق تر درباره اشون صحبت می کنیم! 

سطح اول🔴: ابتدایی ترین نیازهامون که گفتم اکثرمون منشن می کنیم، مثل غذا، اب و رابطه ج‌ن‌س‌ی و تلاش! (بله دوست عزیزم، تلاش هم جز نیاز های انسانه :) برایِ همین وقتی بیکاریم، شغلی نداریم، یا درس نمی خونیم و روز هایی رو بدون انجام کار و برنامه خاصی میگذرونیم دچار نا امیدی و غم خاصی میشیم و حالت افسرده پیدا می کنیم! چون به یکی از نیاز هامون پاسخی ندادیم :) نیاز به تلاش کردن)

سطح دوم🔴: نیاز های امنیتی!

امنیت جسمی! امنیت شغلی!

امنیت سلامتی و امنیت اخلاقی !

(به طور کلی ما انسان ها عاشق امنیت مادی و منطقه امن ذهنمون هستیم و به همین دلیل تغییر برامون سخته چون تغییر باعث بیرون اومدن ما از منطقه امن ذهنیمون میشه و خب این طبیعیه کاملا و جز نیاز هامونه)

سطح سوم🔴: نیاز های اجتماعی ما هستن!

مثلا نیاز داریم دوستمون درد دلمونو گوش بده! نیاز داریم مادرمونو در اغوش بگیریم، نیاز داریم صدای اقا/خانومی که عاشقشیم رو بشنویم و کنارمون باشه!

مثل زمانی که دوست دارید پارتنرتونو در اغوش بگیرید.

این نیاز ها توسط روابط دوستانه، عاطفی، و خانوادگی 

بر طرف میشن و در نتیجه باید برای زندگیتون ادم های سمی رو حذف و کسانی رو نگه دارید که شمارو میبینن و گوش می کنن! 

و سطح چهارم 🔴: نیاز های احترامی که خیلی نقش پر رنگی داره و بخش عمده پاسخ این نیاز توسط خود شماست !

احترام گذاشتن به خودت، ارزش دادن به انتخاب هات، دوست داشتن خودت با هر خصوصیتی که داری!

این نیاز از تمایل ما به قدرت، ازادی ، ارزش های شخصیت و تمایلمون به کفایت و استقلال میگه!

تمایل به مقام! شهرت ! تحسین! افتخار! برتری! معروفیت! 

سطح پنجم🔴: نیاز خودشکوفایی/خودانگیزشی:

یعنی شناخت استعداد های پنهانی ادمی و شکوفایی آن ها! ان استعداد هر چیزی می تواند باشد؛ به قول جناب مزلو : هر انچه که انسان می تواند بشود ؛ باید بشود!

(نتیجه گیری: بخشی از نیاز های ما توسط عوامل بیرونی پاسخ داده می شن اما بخشی نیز توسط خودمون،در نتیجه خانومی برای خودت کم نذار! عاشق خودت باش، و برای چیزایی که دوست داری تلاش کن🙂! چون این نیاز توست و باید بهش پاسخ بدی🧡😌 یه پاسخ قشنگ!!

نیاز های خودت رو دست کم نگیر،

و جناب مزلو در رابطه با عدم پاسخ به این نیاز های پنجگانه میگن: بی اعتنایی به این نیاز ها موجب احساساتی از قبیل «حقارت» و «ضعف»و«درماندگی» می شه که این احساسات دلسردی و ضربه روحی در انسان به وجود میاره :)

(پس نیاز هارو نباید دست کم گرفت)

امیدوارم از هرم مزلو و این تاپیک خوشتون اومده باشه و لذت برده باشید.

شبتون زیبا خانومای محترم✨

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مازلو درسته 🧐

به انگلیسی Maslow هستش ( مَزلو) تلفظ میشه که حالا  بعضیا مازلو هم میگن که تلفظ فارسی تریه!! :) 

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
من فقط نیاز اولم اونم دوتا گزینه اولش تامینه😰😰😰

خیلی سخت شد که!😶😶