2777
2789
عنوان

صادقانه بگید شوهرتون بهتون محبت میکنه؟ چجوری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3447 بازدید | 30 پست
من چ خودم مقصر باشم چ شوهر خودم سر حرفو باز میکنم.حتی توی شدیدترین دعواها دو دقیقه بعد انگار نه انگار.حوصله قهر بیشتر از پنج دقیقه ندارم
زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
کادو خریدنم اون برام همیشه میخره من بیشتر تو کار گل و دست گل خریدنم اما انصافا همیشه برام چیزای خیلی خاص و گرون گرفته من نوزده سالمه همسرم ٢٧ دو سال پیش عقد کردیم و ازدواج
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهه جان من واقعا سردم.خیلی یخم .دست خودم نیست.حتی الان که بچه داریم شوهرم مثل اوایل با محبته ولی من حیلی بی لیاقتم خدایی
زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
من منطقیم گاهی احساس میکنم شوهرم اصلا فکر اینده رو نمیکنه شده روزایی ک وسط ماه بود و سیصد تومن از حقوقش مونده بود همون سیصد تومنو میرفت برام لباس میخرید کادو میکرد و میاورد خونه منم عصبانی میشدم ک جرا سرخود کار میکنی خالا تا اخر ماه باید چیکار کنیم
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
لخه شوهر من اصلا نمیگه دوست دارم. هدیه خریدنم که کنسل کرده . ۲ سال دوست بودیم دوسالم عقد چند وقت دیگه هم عروسیمونه
 کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
اوایل بلد نبود اما الان یاد گرفته و قشنگ تکرار میکنه هدیه هم میگیره گاهی اما عیدی و کادو تولد جدی جدی میگیره
نمیشه هر مشکلی رو با تکون دادن مدرک تحصیلی بطرفش و خوندن وِرد حل کرد امروز اگه ارزش مدرک تحصیلی 5 باشه ارزش تجربه 95 است. پس تا میتونید تجربه کسب کنید.
مامان فسقل جان ...عزیزم بنظرم یکم شماهم بهش ابراز محبت کن ...درسته الان محبت میکنه ولی خدایی نکرده شاید بعد چن وقت همسرتون هم رفتارش سرد بشه یکم ابراز علاقه کن حتی شده الکی و کلامی
غمت کم بود. شب هم رسید