2777
2789
اولش بگید چندسالتونه و چندوقته ازدواج کردید؟ مثلا میگه دوست دارم؟ یا هدیه دادن
 کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
من21سالمه 4سال دوست بودیم 2ساله عقدیم...محبت کلامیش خیلی زیاده کلی قربون صدقم میره خدارو شکر دعواهم نداشتیم کادو زیاد نمیگیره تو این دوسال چون خودم ازش خواستم ولی قبلا زیادمیگرفت
غمت کم بود. شب هم رسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

28 سالمه از عقدمون 5 سال میگذره محبت زبونی فراوون.دوستت دارم و عاشقتم و اینا ولی هدیه نمیخره هدیه هایی که برام خریده به عنوان سورپرایز به تعداد انگشتای یه دستمم نیست همشونم قیمت چندانی ندارن
پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
۳۰ سالمه.۹۲ ازدواج کردم .میگه دوستت دارم.ولی من حوصله این قرتی بازیا روندارم واقعا
زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
همه چی دو طرفست ولی اون بیشتر تلاش میکنه خوشحالم کنه تا من ولی اخلاقای گند هم کم نداره ک من مجبورم تحمل کنم اما درکنارش بی اندازه با محبت
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
۳۰ سالمه.۹۲ ازدواج کردم .میگه دوستت دارم.ولی من حوصله این قرتی بازیا روندارم واقعا
زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚