2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

392 بازدید | 22 پست

دوستان من یه بچه 4/5ماهه دارم یکم تپل و بامزست 

و بعد 12نوه اولین نوه ی پسره خانواده همسرمه 

خواهر شوهرم 55سالشه خودش چهارتا بچه بالای30سال داره حالا مشکل من اینه 

نمیزاره بچمو ببرم بیرون میگه چشمش میزنن نمیزارع لباسایی ک خریدمو بپوشونم تو خونه به بچم شورتک میپوشونم میاد دعوا می‌کنه من اعتقاد ندارم ولی همش چشم نظر و اینجور چیزا میاره وصل می‌کنه به بچه 

فردا تولد دعوتم زنگ زده میگه بچه رو نبر من میام نگه میدارم 

چجوری مودبانه بهش بگم که تو این کارا دخالت نکنه 

شوهرم از دستش کلافست فقط بخاطر بزرگیش چیزی نمیگه 

خیلی دارم از این اخلاقاش اذیت میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل خونواده ی شوهرم اینجورین همش اسفند دود میکنن و دعا میگیرن ومیگن مواظب بچه باش خیلی رو اعصابن

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

چون اولین نوه پسری هست از دوست داشتن زیاده ولی خب نباید دخالت کنه بنظرم همسرت محترمانه بهش بگه البته اگر فردا تولد دعوتی بیماری ویروسی بین بچه ها خیلی زیاد شده بنظرم نبر تنها راه حل این دخالت ها هم با صحبت های همسرت حل میشه 

کل خونواده ی شوهرم اینجورین همش اسفند دود میکنن و دعا میگیرن ومیگن مواظب بچه باش خیلی رو اعصابن

چیکار می‌کنی تو پس 

من یه مدته خیلی عصبی شدم سر این موضوع 

تا می‌فهمه بیرونیم زنگ میزنه وای بچه رو کجا بردید برگردید