2777
2789
عنوان

با همسایه بی شعور چی کار کنم؟

431 بازدید | 24 پست

ما طبقه دومیم و این خانم طبقه سومه و بهم امروز مسیج داده که (صدای دوییدن بچتون منو آزار میده و خونه ام داره میلرزه بچتون جز راه رفتن چیز دیگه ای بلد نیست؟)

داداش بیچاره من فقط 6 سالشه نمیتونم بهش بگم که با زور و عصبانیت بهش بگم که بشین یه جا خب تو روحیاتش اثر میذاره این خانم خودش هزاران کار بد در حق ما کرده 

مثلا پارکینگ ما دو تا جا داره که جای منو و طبقه اول هست حتی سند هست که طبقه سوم پارکینگ نداره بعد یه روز اومده خونمون گفته که میشه فقط وقتایی که شما نیستین من جاتون بزارم اینم اضافه کنم که اینجا خونه مامان بزرگمه و منو مامانمو داداشم هر دو هفته یه بار میایم اینجا پنجشنبه جمعه ها هستیم و میریم این خانم هم قرار بود فقط وقتایی که ما نیستیم بزاره ولی نه خدا رو شکر خیلی خیلی پرو تشریف دارن حتی وقتایی که ما هم بودیم جامون میزاشتن و هر چی درشونو می زدیم باز نمیکرد خلاصه بعدش به صاحاب خونش زنگ زدیمو اون بهش تذکر داد و برد بیرون ماشینشو ولی از وقتی ماشینش بیرون بود در پارکینگو باز می زاشت نمیدونم چجوری ولی اینکارو میکرد هر وقت می رفتم پایین میدیدم در پارکینگ بازه از اون موقع تا الان درو قفل میکنم الانم اینو میگه به مامانم هم نگفتم چون تیروئیدش خیلی زیاد شده اگه استرس و ناراحتی و تجربه کنه باید عمل کنه الان من چی کار کنم چی به این زنیکه بگم؟ عکسم میزارم از چتش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا اهمیت نده 

انگار ندیدی پیام رو 

خیلی ناراحته بره خونه ویلایی 

چه بده که درک زندگی آپارتمان نشینی رو ندارن 

حالا اگر نصف شب بود یک حرفی 

بعد بچه قرار نیست بدو بدو و بپر بپر کنه ولی دیگه راه رفتن و زندگی و بازی عادی که کنسل نیست

آخه دلم می خواد جوابشو بدم میترسم که مامان بزرگمو اذیت کنه

جواب بدی که بدتره 

فوقش بگو‌ بچه هست دیگه 

چشم آروم تر بازی می‌کنه 

و واقعا به بچه بگو ندوه 

آپارتمان رو باید همه رعایت کنید و همه هم یکم سطح تحمل رو بالا ببرید