2777
2789
عنوان

تمیز کردن ابرو😔 صورتم پرموعه

1949 بازدید | 80 پست

امیدوارم حال دلتون خوب باشه🙃

انشالله هیچ موقع حالتون مثل من نباشه، شاید خنده ب لب دارم و هیچی ب روی خودم نمیارم ولی حال دلم خرابه...😔

کوچیک ترین عضو خانوادم هستم با اختلاف سنی ۱۰ سال...

چندتا داداش دارم ولی یکیش اخلاقش خوب نیست ، ب همه چی دخالت میکنه و خیلیم روی حجاب حساسه😕

با این وضعیت و سنی ک دارم(۲۳) یه ماه دیگ خیر سرم ۲۴ سالم میشه😭

مامانم شاید برای تمیز کردن ابروم راضی بشه ولی بخاطر همین داداشم نمیتونه راضی بشه و همیشه استرس دعوا خونه امون داریم...

منم بخاطر مامانم (ناراحتی قلبی داره😔😔) نتونستم در مورد تمیز کردن ابرو باهاش صحبت کنم.

با این اوصاف و سنی که دارم، نه رنگ خواستگارو دیدم و نه اعتماد به نفس دارم و بیرون رفتنی هم زیر نگاه های بقیه اذیت میشم و اکثر پسرا هم ابرو پرپشت و اصلاح نشده منو مسخره میکنن.😭😭

+ بعد میگن ارشد شرکت کن، با این قیافه مگه از جونم سیر شدم که دوباره وارد محیط دانشگاه بشم و بقیه دخترا بهم بد نگاه کنن...

هی روزگااار... با من کردی ناسازگار💔

بدبخت ترین دختر روی کره زمین منم😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیر ابرو هات ...موهای صورتتم نمیذاره بزنی؟

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...

اسمتو بگو امشب به نیتت دو رکعت نماز حاجت بخونم 

ان شالله فرجی بشه برات مشکلت حل بشه🌹🌹🌹🤲🤲🤲

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏

یه راه حل ...از این چیزا که رنگ موها رو بور میکنه بزن

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...
قطعا بعدش با شمشیر سرمو میبرن🙁

نه بابا هیچی نمیشه.شجاع باش.منم خانوادم گیر بودن یه روز خودم برداشتم کاریمم نکردن

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌