2777
2789
عنوان

تمیز کردن ابرو😔 صورتم پرموعه

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 80 پست

چرا با دخترا اینجوری میکنن خدایی نه به بعضیا که ولن تو کوچه خیابون نه به بعضیا که اجازه ندارن یه زیر ابرو ور دارن 

حد وسطو اصلا انتخاب نمیکنن اکثر خانواده ها بعد این یک نوع تمیزی حساب میشه خدا رو تمیزی روایات ائمه خیلی تاکید کردن 

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابرو نچرال ن مثل من🙁 احترام بزرگیشو نگه میدارم بخاطر بیماری مامانم😔😔💔

من درکت میکنم خودم نامزد بودم نرفته بودم اصلاحتا شب عروسیم.

برا صورتتم اصلا تیغ استقاده نکن اگه دارید از ماشین صورت زن مردونه اول استفاده کن . یا اگه بلدی ی بند سطحی خودت بنداز نه در حدی ک تابلو بشیاااا .کم کم ک متوجه تغییرت نشن 

اصلا نمیزارن دست ب صورتم و ابروهام بزنم جز پشت لب اونم با اصرار فراوان مامانمو راضی کردم

خب پس سخت نگیر اصل همون سبیله که بزنیش...خواهر شوهر من  خیلی سبیل داشت داداشاش نمیذاشتن بزنه ...خیلی ضایع بود ..ولی واسه دانشگاه زد دیگه کسی چیزی نگفت ..بقیه رو هم دست نزد ..اون دوستمون هم درست گفت نچرال مده الان

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...

ابروهات پیوسته است؟ اگه نه که منم ۱۸ سالمه تاحالا ابروهامو نگرفتم بابا نچرال بهتره سنو پایین تر نشون میده☺️

داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت "آره خوب بلدم قدم بزنم"   اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده 😂
اصلا نمیزارن دست ب صورتم و ابروهام بزنم جز پشت لب اونم با اصرار فراوان مامانمو راضی کردم

خب براصورت پست لب تابلوتوکه پشت لب زدی دیگه اصلاح صورت راحت تربراابروهم باقیچی کوتاه کن اگه گفتن ابروتغییرکرده بگوبیاببین اگه یه دونشون جابجاشده

چرا با دخترا اینجوری میکنن خدایی نه به بعضیا که ولن تو کوچه خیابون نه به بعضیا که اجازه ندارن یه زیر ...

زینب تهران  مرسی ازت عزیزم🌸🙏🏻 انشالله مشکلات همه برطرف بشه منم بین‌شون🤲🏻