delarisnabikia مدیر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 13 عنوان وزن دخترم پایینه | مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 18 پست سلام دوستان دخترم دیروز وارد ۸ ماهگی شده بهداشت بردمش وزنش ۷ کیلو و ۳۰۰ گرم بود گفتن ک خیلی وزنش پایینه میشه تو دزفول دکتر خوب بهم معرفی کنید دخترم ببرم پیشش برای وزنش لطفا راهنماییم کنید. 1401/12/25 | 13:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delarisnabikia مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 13 اصلا امکان نداره،مگه وزن تولدش چی بود؟ یکسالگی باید سه برابر وزن تولد باشه،مثلا اگه سه کیلو بوده،تو ... وزن تولدش ۲۹۵۰ بوده
نغمهبهار عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 271 من بچم نمیخورد اهمیت نمیدادم،همونجور فقط میذاشتم دهنش میریخت بیرون چیزی نمیگفتم ،تا دیگه طرفای یک ... بچه منم هر چی میدم نمیخوره حتی خوش نمک میکنم بازم میریزه بیرون دوست عزیزمیشه لطف کنی برای رفع مشکلم یه صلوات بفرستی ان شاالله که تو هم به خواسته دلت برسی...
delarisnabikia مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 13 بعضی بچه ها که غذا خور میشن لاغر میشن تاااااا دو سالگی که از شیر بگیری پسر دوم من همینطور بود ... دقیقا دخترم همن روال داره. قبل اینک غذا خور بشه تپل بود ولی دیگ بعدش لاغر شده
bihamta1 عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 2881 شربت امگا۳ شربت کلسیم استئوکر کنارش ی شربت مولتی ویتامین هم انتخاب کن مثل کیندر کیدی کر..آهن هم حتما بهش بده