2777
2789
عنوان

وزن دخترم پایینه

173 بازدید | 18 پست

سلام دوستان دخترم دیروز وارد ۸ ماهگی شده بهداشت بردمش وزنش ۷ کیلو و ۳۰۰ گرم بود گفتن ک خیلی وزنش پایینه میشه تو دزفول دکتر خوب بهم معرفی کنید دخترم ببرم پیشش برای وزنش لطفا راهنماییم کنید.

دکتر ببری مولتی ویتامین میده

جوانه حبوبات درست کن پودر کن بریز تو غذاش

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بد غذا نیست ، نبرش این دکتر اون دکتر 

جثه ی بچه همونه 

چاقی و قد و وزن  بچه ها ارثیه

مگه آدم بزرگا همشون یک شکل و یک اندازه ان؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

دختر من ۱۵ ماهشه وزنش همینه

دیروز بردم فوق تخصص گفت مهم قد و دور سرشه ک نرماله

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
دوستان بچه ای که غذا دوست نداره باید چکار کنم که علاقه پیدا کنه به غذا خوردن دخترم شش ماهشه هر چی می ...

من بچم نمی‌خورد اهمیت نمیدادم،همونجور فقط میذاشتم دهنش می‌ریخت بیرون چیزی نمیگفتم ،تا دیگه طرفای یک‌سالگی متوجه شدم چیارو دوست داره فقط همونارو میدادم

کارشناس بهداشت بهم گف ک تو سیستم زده لاغری شدید😐😐 از دیروز خواب ب چشمم نرفته از استرس زیاد

ای خواهر این خاکی رو ما آسفالت کردیم با همین استرسا..استرس نداشته باش فقط دکتر مولتی و اشتها آور و آهن و و زینک این چیزا میده

کارشناس بهداشت بهم گف ک تو سیستم زده لاغری شدید😐😐 از دیروز خواب ب چشمم نرفته از استرس زیاد

اصلا امکان نداره،مگه وزن تولدش چی بود؟ یک‌سالگی باید سه برابر وزن تولد باشه،مثلا اگه سه کیلو بوده،تو یک‌سالگی ۹ کیلو کافیه

خداروشکر بد غذا نیس ولی این ماه ک بردمش وزن اضاف نکرده بود نگران شدم

بعضی بچه ها که غذا خور میشن لاغر میشن تاااااا دو سالگی که از شیر بگیری 

پسر دوم من همینطور بود. تا شش ماهگی خیلی خوب رشد کرد. بعدش اصلا. ولی بعد دو سالگی ماشاالله قدش بلند شد 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630