2777
2789
عنوان

دندونپزشکی...

112 بازدید | 5 پست

من دندون عقلم یه مدت درد میکرد و همینطور گوشم و فکم رفتم امروز دندون پزشکی یکی گفت باید بکشی و چندتارو هم ترمیم کنی که میشد حدودا ۶ تومن اینا رفتیم یه دندون پزشکی دیگه گفت باید جراحی بشه من وسایلشو اینجا ندارم رفتیم یه دندونپزشکی دیگه که سنش خیلی بیشتر بود و گفت باید فقط زیر اون گوشت اضافه ای که رو دندون عقلت هست رو تمیز کنی و زوده از الان نباید بکشی

الان موندم تو سه راهی چیکار کنم بنظرتون😑 

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر آخری درسته ولی بکشی هم اتفاقی نمیفته 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)