2777
2789
عنوان

ویار بارداری 😔

310 بازدید | 17 پست

سلام دوستان اونایی ک باردار بودن تا ماه چندم ویار داشتن؟من با قرص اندانسترون یکم حالم خوبه قطعش کنم داغونم الان وارد ۶ ماه شدم چرا اینقد ویارم طولانی شد😔

مادربزرگ من تا آخر حاملگی ویار بد داشته😑

من وارد ماه ۴شدم خوب شدم. خیلی سخته اینطور🤕

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویارت چیه؟؟ میاری بالا ؟؟

من چهارماهگی خوب شدم ..ولی نمیوردمم بالا فقط همش حس میکردم سیرم و معده ام سنگین اگه به زور چیزی میخوردم میوردم بالا...الان یک ماهه خوب شدم و الان دارم جبران میکنم 🤦🏼‍♀️همش گرسنه میشن ‌....

😂خیلی بده.  شما چن هفته ای

بیست هفته و خورده ...

البته من صبح ها جرات نداشتم مسواک بزنم 🤦🏼‍♀️

جوجو با صبحا کلا مشکل داشت ...😄

حتی صبح سوار ماشین میشدم یه مسافت طولانی برفتم بد ماشین میشدم ‌..

مادربزرگ من تا آخر حاملگی ویار بد داشته😑 من وارد ماه ۴شدم خوب شدم. خیلی سخته اینطور🤕

آره خیلی بده از هیچی لذت نمی‌برم همه چی بو میده دکتر گفت ۵ ماهت شه بهتر میشی ولی کو😔

ویارت چیه؟؟ میاری بالا ؟؟ من چهارماهگی خوب شدم ..ولی نمیوردمم بالا فقط همش حس میکردم سیرم و معده ام ...

از گوشت مرغ پیاز سرخ کرده متنفرم فقط غذاهایی ک توش گوشت و مرغ و پیاز نداشته باشه میتونم بخورم ،قرص اندانسترون رو میخورم خیلی کم بالا میارم ولی نخورم داغونم