2777
2789

بچم پنجاه روزشه از روز اول میگفت شبیه من نیست.اخه بچم قیافش کپی خودمه😭

هی میگفت شبیه من نیس جتی روزای اول نزدیگش نمیشد.

تا دیشب ک گفت ن شبیه منه نه تو😭ولی همه چیزش مثل منه

گفت معلوم نیست بچه کیه بچه من نیست! فکر میکردم شوخی میکنه ولی امروز صبج بهش پیام دادم گفتم شوخیومیکنی دیگه نه

گفت نه شک دارم.

چیکار کنم بچه ها😭دارم اتیش میگیرم.

کسی میدونه ازمایش دی ان ای مراحلش چطوره؟ کسی میدونه واسه بچه چجودی انجام میدن سخته یا نه بگین تورو خدا😭

آزمایش دی ان ای بگیر . نتیجشو پرت کن تو صورتش

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

بگو باهوش نوزاد بدنیا اومده که هنوز چهره مشخصی نداره

بزار بزرگ شه چهره بگیره بعد 

من به چشم های بی قرار تو قول می‌دهم؛ ریشه های ما به آب و شاخه های ما به آفتاب می‌رسد،«ما دوباره سبز می‌شویم.»    «قیصر امین پور»🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما آزمایش بگیر و به راحتی نبخشش

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
از سر بچه خون میگیرن واس ازمایش، نکنین اینکارو گوووه خورده شک داره مرتیکه چه پررو شدن بعضی مردا

مطمئنی 😳 اشتباه میکنی 

خون خونه دیگه از رگ میگیرن 

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)