2777
2789
عنوان

دلگیرم و انگار ب ته خط رسیدم...

1376 بازدید | 79 پست

حوصله هیچی و ندارم خیلی همه چی کسل و خسته کننده شده حتی حوصله خودمم ندارم چی میشه آخرش نمی‌دونم بعضی وقتا میگم کاش هیچ وقت ب دنیا نیومده بودم🥺 

{یکبار ب اسرارت عاشق شدم ای دل اینبار اگر اسرار کنی وای ب حالت.....} 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلیل؟

هیچی هیچ وقت طبق خواسته های آدم نیست عزیزم خیلی خستم از کدوم شروع کنم نمی‌دونم اصلا 😔 دلم گرفته بود گفتم تاپیک بزنم وگرنه از دردام بگم تمومی ندارن:(

منی که ساکمو الان بستم ومیخام بچه یکساله مو بزارم خونه وفردا برم پی طلاق،بچمو خیلی دوسش دارم اما اونقدر از شوهرمو خونواده ش متنفرم که برام اهمیت نداره ،حس میکنم ینفر کاربریمو میشناسه برا همین نشد تاپیک بزنم،خانمها من باید چیکارکنم؟فاتحه زندگیمو خوندم امشب کاش هیچوقت این بچه بدنیا نیومده بود نمیدونم چطوری وچیشد بچه خواستم من اصلا بچه نمیخاستم حس میکنم یه نیروی غیرطبیعی باعث شده باشه،اما میخام تمومش کنم بچم هم بدم به شوهرم ببینم میتونه بزرگش کنه

..........
هیچی هیچ وقت طبق خواسته های آدم نیست عزیزم خیلی خستم از کدوم شروع کنم نمی‌دونم اصلا 😔 دلم گرفته بود ...

استارتر ببخشید عزیزم من احتیاج به کمک دارم،باید برا مراحل طلاق چیکار کنم ازکجا شروع کنم اصلا نفقه نده هم مهم نیس نمیخام پیشش وتو خونه ش باشم

..........
منی که ساکمو الان بستم ومیخام بچه یکساله مو بزارم خونه وفردا برم پی طلاق،بچمو خیلی دوسش دارم اما اون ...

به نظرم وقتی به ته خط رسیدی حداقل پیش یه دعا نویسم برو شاید زبونشون بسته شد شوهرتم خوب شد

من که خودم تجربشو نداشتم ولی باسیاست رفتار میکنم که گرفتارشرشون نشم از یه جاییم گفتم به درک هرچی دوس دارن پشتم بگن دستشونم درد نکنه😂توی رومم جرات ندارن چون با لحن خودشون بازرنگی خودشون جوابشون میدم خیلی جاهاهم سکوت میکنم درآخر اگه سرمم ببرن پیش شوهرم نمیگم‌ چون فقط دعوامون میشه

به نظرم وقتی به ته خط رسیدی حداقل پیش یه دعا نویسم برو شاید زبونشون بسته شد شوهرتم خوب شد من که خود ...

اره عزیزم خوب می‌کنی هرچی گوش بدی اونا فک میکنن خیلی مهمن

راس میگی هرچی پیش همسر از خونوادش بد بگی بیشتر ازت دور میشه