2777
2789
عنوان

ضایع ترین کارایی که تو عروسی دیدید....

| مشاهده متن کامل بحث + 14869 بازدید | 185 پست
ما یبار عروسی دعوت بودیم یه نفر اورده بودن مثلا اندی بود‌ملت یجوری میرفتن بغل این عکس میگرفتن انگار ...

😂😂😂😂😂

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

از خودمو میگم 

خواهر شوهرم کل فامیلاشو هی اورد با ما عکس گرفتن😐💔اون لحظه فقط میخواستم خفش کنم 

یاموقع رقص منو پدرم و داماد

عمشو اورد وسط و همسرمو بردن یه بغل رقصیدن😐💔دیگه بقیشو نگم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول میریزند به عنوان شادباش به بچه هاشون میگن برید جمع کنید شگون داره.... آخر بی فرهنگیه هم فیلم بند ...

واقعا حرکت تو مخیه....چیه بچه زیرپا میمونه لگدش میکنن

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

من یه جا دیدم داماد به مادر و خواهرش میخواست شادباش بده نمیگرفتن هی میگفتند بذار جیبت نمیخواد شادباش بدی خیلی بنظرم کارشون بد بود باید میگرفتن بعدا دوباره به خدا داماد شادباش میدادن همونو

از خودمو میگم  خواهر شوهرم کل فامیلاشو هی اورد با ما عکس گرفتن😐💔اون لحظه فقط میخواستم خفش کن ...

الهی بمیرم

مراسم آدم خراب میکنن بعضیا واقعا حرکاتی تو مخیه

وقتی سلف سرویسه اندازه ده نفر غذا میکشند همه رو روی هم روی هم😕😐

چقدر زشته واقعا

همیشه هم غذا کم میاد 

الهی بمیرم مراسم آدم خراب میکنن بعضیا واقعا حرکاتی تو مخیه

خدا نکنه 

خاک توسر عقده ایش کنن 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

سن بالاها میان وسط رقص عروس داماد رو میبوسن ادم نمیدونه برقصه یا بره روبوسی 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 
من یه جا دیدم داماد به مادر و خواهرش میخواست شادباش بده نمیگرفتن هی میگفتند بذار جیبت نمیخواد شادباش ...

آره بابا داماد بدبخت ضایع کردن 

خواهرشوهرت هنوز زندس؟چون من بودم کشته بودمش

اره متاسفانه زنیکه گنده 

اون لحظه اگه حرفی میزدم بی رودربایستی مجلسمو گند میزدن توش 

تازه سوار ماشین عروس شد با ما اومد تالار😐💔برگشتنه هم زور و زور میخواست بیاد که با خشونت برادرش مواجه شد

بدتر از هرچیز اینکه ک طرف کردی بلد نیس برقصه ب زور میرینه به رقص و گروه و...🤣

اره دوتاش بده چه کوردی بلد نباشی و بخوای برقصی که رقص بقیه رم خراب میکنن

چه ایرانی بلد نباشی و برقصی که یه حرکات عجیب غریبی میشه مثلا یهو قفل میکنن بلد نیست حرکت بعدیو چیکار کنن

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
بدتر از هرچیز اینکه ک طرف کردی بلد نیس برقصه ب زور میرینه به رقص و گروه و...🤣

کلا ی سریا تو عروسیا ادعای رقص دارن شما هر سبک رقصی بزاری اینا اصرار دارن ک بهترینن و از وسط تکون نمیخورن😂😂😂