2777
2789

پسرم ۲۰ روزشه، ولی هنوزم زردتر از دیروزه.

فاویسم،(حساسیت ب باقالا) هم داره. 

بس آزمایش بردمش ،سوراخ سوراخ شده.

دردای شکمی هم داره. طفلی نابوده

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄

اره 

پسر من نزدیک دوماه بود کاااملا خوب شد 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

دختر من تا شاید ۲ماه زردی داشت. زردی شیر اومد رو زردی خون.. اما خوب شد. صبر داشته باش

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل‌دردش که برای کولیکه، تا پایان سه ماهگی خوب میشه

ولی زردی رو حتما جدی بگیر، خودتونم چیزای که باعث تشدید زردی میشه نخورید و حتما مطمئن شید که زردی کامل برطرف شده و پنهان نشه خدایی نکرده بعدها به مشکل میخوره

یعنی چی؟

چی یعنی چی!؟

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

آره من هر دو تا بچم تا چهل روزگي زردي داشتن ولي خداروشكر مشكل فاويسم نداشتن زرديشون بخاطر شير من ب ...

اولي رو خيلي ميبردم دكتر و آزمايش و زير نور

ولي دومي رو اصلا نبردم چون ميدونستم مثل اوليه گفتم اينم بعد از چهل روز خوب ميشه

بعد از چهل روز زرديش كاملا از بين رفت

آره من هر دو تا بچم تا چهل روزگي زردي داشتن ولي خداروشكر مشكل فاويسم نداشتن زرديشون بخاطر شير من ب ...

از کجا متوجه شدی؟

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄