2777
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید🥲

90 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها میشه کمک کنید من یه خواهر ۱۳ ساله دارم درسش عالیه ولی یکم گوشه گیره 

خواهرم زیاد تو خونه کار میکنه چون مامانم َشاغله و من دانشجو ام بعد من خیلی دلم واسش میسوزه با مامانم زیاد میونه ی خوبی نداره و همش باهم سر لج هستن 

به همین دليل اضطراب و استرسیه

به نظرتون براش چیکار کنم خوشحال بشه ؟ نمیخواد پیش مشاور ببرمش تا یکم تخلیه بشه آخه زیاد صحبت نمیکنه

ببرش بیرون با دوستاش بره 

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا ابن بچه بی شک پر از معضل و مشکله الان

تروخدا هرجوری شده ببرش مشاور

شاید نمیدونه مشاور یا روانشناس چجوریه

بگو میت نه تنها ک شد حالش بد بود با شماره ۱۴۸۰ تماس بگیره خودشو اروم کنه

مشاوره بهزیستیه خیلیم خوبن

ولی سر فرصت حتما ببرش

کاش منم ی خواهر اینطوری داشتم:)

❤️

دوقتی نداره زیاد با کسی جور نمیشه

کلاس چیزی ثبتنامش کن بره بیاد تو جامعه کم کم اجتماعی میشه دوست پیدا می‌کنه ورزشی باشه چه بهتر شنایی اسکیتی 

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
نه دانشجو ام

مرسی که حواست بهش هست

لطفا تا وقتی اگاهی ندارید از چیزی خود درمانیو شروع نکنید باهاش چون ممکنه جواب عکس بگیرید

فقط بهش نزدیک بشید و متقاعدش کنید بره پیش روانشناس

❤️

کلاس چیزی ثبتنامش کن بره بیاد تو جامعه کم کم اجتماعی میشه دوست پیدا می‌کنه ورزشی باشه چه بهتر شنایی ...

یه چیزی هست این وسط مامانم مارو طوری بزرگ کرده که زیاد محدودیت داریم مثلا این خواهر من با این سنش 

اندازه یه دختری که ازدواج کرده تو خونه کار میکنه و اگه نکنه مامانم جنگ درست میکنه.

مرسی که حواست بهش هست لطفا تا وقتی اگاهی ندارید از چیزی خود درمانیو شروع نکنید باهاش چون ممکنه جواب ...

حتما ولی من خودم زیاد خونه نیستم برای اینکه از فضای سمی این خانواده دور باشم یا دانشگاهم یا کتابخانه درس میخونم 

ممنون حتما باهاش درمیون میذارم ولی ناراحت نمیشه ؟ 

امکان داره بشه ولی شما تلاشتو بکن

مثلا بگو هر ادمی احتیاج داره به ی روانشناس تا بعد ها که خودش خونواده تشکیل داد و وارد اجتماع شد بدونه چطور باید از پس خودش و خانوادش بر بیاد...باید با روح و روان خودش و اون ها اشنا باشه...باید یه انسان کامل باشه 

از مزایای روانشناس بهش بگو

بگو اون میتونه بهترین دوستت باشه دوستی که همه جور اگاهی با روح و روان تو داره و کمکت میکنه مثل باقی همسنلت اون حال خوبو تجربه کنی

یکی اینجا گفت ممکنه مشکل از مادر هم باشه

پس جوری رفتار کنید که انگار ایشون فقط برای خوب شدن حالش داره میره پیش مشاور ن اینکه بیماره یا چیز دیگ...

❤️

حتما ولی من خودم زیاد خونه نیستم برای اینکه از فضای سمی این خانواده دور باشم یا دانشگاهم یا کتابخانه ...

چ بد...

میتونید اول خودتون برید و صحبت کنید با روانشناس...هم اینکه بفهمید ماهر هستن در کارشون و هم اینکه راهنماییتون کنن در رابطه با خواهرتون

❤️