2777
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 23 پست
امکان داره بشه ولی شما تلاشتو بکن مثلا بگو هر ادمی احتیاج داره به ی روانشناس تا بعد ها که خودش خونو ...

البته مرسی گلم از راهنمایی هات 

من خودم میدونم مشکل از مادرم هم هست ولی چیکار میتونم بکنم وقتی که اصلا به دخترش فکر نمیکنه 

به نظر من مامان خودم هم بچست آخه سعی میکنه حرص خواهرم رو دربیاره یا گاهی مسخرش میکنه

من همه این ها را میبینم و درک میکنم اما چیکار میتونم با مامانم بکنم ؟

یه چیزی هست این وسط مامانم مارو طوری بزرگ کرده که زیاد محدودیت داریم مثلا این خواهر من با این سنش&nb ...

مامان منم این جوری بود حتی این دعواها دوسال سه سال طول کشید الان فقط التماس می‌کنه که لیوانمو بزارم تو سینگ 

برین بیرون با خواهرت خوش بگذرون دوتا دخترین براهم کم ندارین کارخونه همیشه هست عمر آدم تموم میشه بچه ۱۳سالع تنها خاطره از بچگیش بشور بساب خونه داشته باشه؟ 

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم این جوری بود حتی این دعواها دوسال سه سال طول کشید الان فقط التماس می‌کنه که لیوانمو بزارم ...

خودم خیلی دلم میگیره میبینم یه دوستی نداره که با اون حرف بزنه و باهاش بره بیرون دلم میخواد این جور افراد مثل مامان من به درک این برسند که هر کاری یه سن وسالی داره 

الان خواهر من باید شوق و ذوق عید را داشته باشه ....

البته مرسی گلم از راهنمایی هات  من خودم میدونم مشکل از مادرم هم هست ولی چیکار میتونم بکنم وقتی ...

درسته هیچی...

خیلی از روانشناس ها هم میگن اینجور افراد رو نمیشه تغیر داد ...

احتمالا مراجعه کنید خودتونم بشنوید

اونها سعی در درست کردن رابطه میکنن سعی میکنن ابن جای خالی مادر و فرزندی رو پر کنن و بهم پیوندشون بدن که البته اینم خودش خیلیه....البته بعد از شناخت مشکلاتتون

❤️

فکر خوبیه مرسی گلم از کمکت 

بعدم به ابجیت یاد بده اعتماد بنفسو برا خودش وقت بزاره پستتو خوندم مامانت مشکل روحی روانی داره کمبود داره عقده داره سر ابجیت داره تخلیه می‌کنه منم یه مامان اینجوری دارم به خاطر اینکه برم خوابگاه یه رشته ای انتخاب کردم که فقط از دوره دبیرستان برم و پشیمون شدم یکسال از عمرم هدر رفت و برگشتم جواب عقده ای بازی‌اش نمیدم و با آرامش زندگی میکنم هروقت شروع می‌کنه از خونه میزارم میرم به خوش گذرونی  

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
خودم خیلی دلم میگیره میبینم یه دوستی نداره که با اون حرف بزنه و باهاش بره بیرون دلم میخواد این جور ا ...

منم دوستی ندارم  و کاملا خواهرت درک میکنمم من خودم از فشار روانی که بهم وارد شده قرص اعصاب میخورم قرص ضد استرس میخورم قرص تمرکز میخورم قرص خواب میخورم 

تاجاهای باریکی نرسیده ابجیت نجات بده حتما کلاس ثبتنامش کن روزا دوساعت بره پیاده روی 

یه دوست مجازی دارم گهگاهی میشینم باهاش درد دل میکنم ۱۰سال ازم بزرگ تره 

ولی بهترین کار همینه نسبت به بقیه بی تفاوت باشه کاری که میخاد انجام بده