2777
2789
عنوان

شوهرم شکاکه

| مشاهده متن کامل بحث + 3021 بازدید | 83 پست
آره من یه روز خوش ندارم 

من همسرم بددل بود ظرف شش ماه کاملا درست شد تنها راهش اینه مطلقا زیر بار حرفهاش نری وقتی بددل بازی در میاره توضیح نده بهش بگو تو مریضی توروانی ای من مثل تو نیستم ناراحتی به سلامت 

همسر من بعد ۶ ماه مجاب شد مشکل روحی داره رفت درمان شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همسرم بددل بود ظرف شش ماه کاملا درست شد تنها راهش اینه مطلقا زیر بار حرفهاش نری وقتی بددل بازی در ...

قبول نمیکنه من بهش می گفتم تو روانی هستی لابد با مادرت خوابیدی اینجوری فک میکنی یه چیزایی می گفتم از خودم خجالت می کشیدم اما مجبور بودم روانیم می‌کرد 

شوهر من ی چیزایی میگع آدم خندش میگیره یه بار خونه بابام بودم ازونجا رفتم دانشگاه من گوشیم خاموش کرده بود نگو زنگ میزنه میبینع خاموشه به عالم و آدم زنگ میزنه وقنی برگشتم خونه همه گفتن بهش زنگ بزن خیال می‌کنه جایی رفتی چقدر خجالت کشیدم اون روز خدا بگم چیکارت کنه مرد البته اخلاق خوب هم زیاد داره 

چرا آنقدر راحت میگی طلاق؟!

خب راحت نمیگم دوست داری موهاتون سفید بشه مثل دندوتاتون پس نمیشه خب باید طلاق گرفت مثل مادر منم این ناپدریمم بتره مادرم باید طلاق بگیره بره ب ینفر دیه 

هیچی اوایل خییییییلی بهم میریختم هی دنبال ثابت کردن خودم بودم بعدا یاد گرفتم اشتباه میزدم محلش نده ...

بارها خودم رفتم اما بهترینش گفت بهت آرامبخش میدم گفتم تو روحت با راهکارت

عزیزم طرف سوال می پرسه جواب ندم ؟ گاهی آن پسر شاید برادرم باشه . اگر خونه بابام برم و یه لحطه جلو چش ...

وای چرا باهاش موندی اخههههه 

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓