مامانی3بچههامم1365 مدیر عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 1761 عنوان شوهرم شکاکه | مشاهده متن کامل بحث + 3021 بازدید | 83 پست تو رو خدا کسی اگر هست که همسر شکاک داره بیاد بگه . چه راهکاری دارید . من دارم دیوانه میشم خونه هر کی بریم موقع برگشتن میگه پسرش اینو گفت چی گفتی و.... یه چیزایی میگه که مخ آدم سوت می کشه من کاری نمیکنم خودش روانیه. 1401/12/24 | 23:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahedi12 عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1033 کاش بشه زود طلاق گرفت مادر منکه پیر شد نه طلاق داد نه ول میکنه این حرفا رو چیکار کنه بمیره خب اصلا ۵۰ سال سنی نیستش ک سن ی عدد نمیشه وقتی ادم رو جمع کرد طلاق تموم ایشش حوصلم سررفتش یاد مامانم افتادم اهه
sana_kianvarzi عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 1049 نمیدونم والا ما تو فامیلامون شکاک داشتیم چندتا. هنوزم که هنوزه سر هیچی همسراشونو کتک میزنن.ولی یکم نسبت به اوایل بهتر شدن. همسراشون سرپیچی میکنن و رو نمیدن بهشون چون بدتر میشن. انقدر سرپیچی کردن تا یکم بهتر شد ولی بازم کتک رو میخورن گاهی در جستجوی اینکه چجوری باید زندگی کرد...
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 21595 وا چ ادم بیشوریه از کدوم دهات اومده هر کی از دهات میاد صرفا آدم بیشعوریه؟ اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
mirey عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 1492 عزیزم طرف سوال می پرسه جواب ندم ؟ گاهی آن پسر شاید برادرم باشه . اگر خونه بابام برم و یه لحطه جلو چش ... وااایی مثل دوما ما شوهرخواهرم خودش لاس میده با عالمو آدم چشم هیزه وضعش خرابه انقدادم بیشعوریه .به خواهرم میگه حق نداری بری بیرون تنهایی فلان مانتورو نپوش نرو خونه کیو کیو کی منی ک خواهرشم نمیزاره باام بریم بیرون .هیچ والا خواهرم ۱۵ساله ۵۰سال پیر شد
3164 عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 2982 اگه میدونی اینجوریه اصلا باهاش جایی نرو کلا قبر بخره بخوابه توش چطوره؟؟
650_آنجلا_پرواز عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 5044 بارها خودم رفتم اما بهترینش گفت بهت آرامبخش میدم گفتم تو روحت با راهکارت این ک نشد😐خدا منو ببخشه شرایط جدایی نداری؟ آدم تو خالی میشه تو این رابطهانشاءالله خدا کمکت کنه دلت آروم دکترا درست نبودن اگه بودن راه داشت .
مامانی3بچههامم1365 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 1761 وای چرا باهاش موندی اخههههه حماقت ترسیدم بابام بشنوه مادرم بشنوه دق کنن . پدرم فوت شد . الان فقط بخاطر مادرم موندم
oo_oo عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 10436 عزیزم طرف سوال می پرسه جواب ندم ؟ گاهی آن پسر شاید برادرم باشه . اگر خونه بابام برم و یه لحطه جلو چش ... وای ... شاید بهتر باشه برینوپیش مشاور
پووورنگ عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 221 پارانویید دارن این آدما ...با قرص کنترل میشه ولی هرگز خوب نمیشه ،بیماریشونم ریشه در بچگیشون داره معمولا
mamanesefidbarfi عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 1346 خخ مادر من متولد ۷۰ ۴ تا فرزند اگ بابابام بودش ۲۰ تایی میوردش خخ مادرت متولد ۷۰؟خودت متولد چندی؟
shahryariran4 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1534 حماقت ترسیدم بابام بشنوه مادرم بشنوه دق کنن . پدرم فوت شد . الان فقط بخاطر مادرم موندم عزیزم جداشو خودتو راحت کن خواهرشوهرمن شوهرش همینجوریه حتی اگ از خیابون یکی رد شه از کنارش میگه این با تو قرار داره یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
مامانی3بچههامم1365 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 1761 این ک نشد😐 خدا منو ببخشه شرایط جدایی نداری؟ آدم تو خالی میشه تو این رابطه انشاءالله خدا کم ... خیلی سخته بخدا بنظرم تا اولین نشانه های بدبینی در طرف دیدین جدا شین . شوهر من همه چیش اوکی هست یعنی هیچ ایرادی نداره واقعا اما این ایرادش باعث شده اونقدر بهم بریزم که راضیم به مرگش