2777
2789
عنوان

شوهرم شکاکه

| مشاهده متن کامل بحث + 3021 بازدید | 83 پست
کاش بشه زود طلاق گرفت مادر منکه پیر شد نه طلاق داد نه ول  میکنه این حرفا رو

چیکار کنه بمیره خب اصلا ۵۰ سال سنی نیستش ک سن ی عدد نمیشه وقتی ادم رو جمع کرد طلاق تموم ایشش حوصلم سررفتش یاد مامانم افتادم اهه

نمیدونم والا ما تو فامیلامون شکاک داشتیم چندتا. هنوزم که هنوزه سر هیچی همسراشونو کتک میزنن.

ولی یکم نسبت به اوایل بهتر شدن. همسراشون سرپیچی میکنن و رو نمیدن بهشون چون بدتر میشن. انقدر سرپیچی کردن تا یکم بهتر شد ولی بازم کتک رو میخورن گاهی

در جستجوی اینکه چجوری باید زندگی کرد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چ ادم بیشوریه از کدوم دهات اومده

هر کی از دهات میاد صرفا آدم بیشعوریه؟

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

عزیزم طرف سوال می پرسه جواب ندم ؟ گاهی آن پسر شاید برادرم باشه . اگر خونه بابام برم و یه لحطه جلو چش ...

وااایی مثل دوما ما شوهرخواهرم خودش لاس میده با عالمو آدم چشم هیزه وضعش خرابه انقدادم بیشعوریه .به خواهرم میگه حق نداری بری بیرون تنهایی فلان مانتورو نپوش نرو خونه کیو کیو کی منی ک خواهرشم نمیزاره باام بریم بیرون .

هیچ والا خواهرم ۱۵ساله ۵۰سال پیر شد 

بارها خودم رفتم اما بهترینش گفت بهت آرامبخش میدم گفتم تو روحت با راهکارت

این ک نشد😐

خدا منو ببخشه شرایط جدایی نداری؟ 

آدم تو خالی میشه تو این رابطه

انشاءالله خدا کمکت کنه دلت آروم 

دکترا درست نبودن اگه بودن راه داشت 

حماقت ترسیدم بابام بشنوه مادرم بشنوه دق کنن . پدرم فوت شد . الان فقط بخاطر مادرم موندم 

عزیزم جداشو خودتو راحت کن خواهرشوهرمن شوهرش همینجوریه حتی اگ از خیابون یکی رد شه از کنارش میگه این با تو قرار داره 

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
این ک نشد😐 خدا منو ببخشه شرایط جدایی نداری؟  آدم تو خالی میشه تو این رابطه انشاءالله خدا کم ...

خیلی سخته بخدا بنظرم تا اولین نشانه های بدبینی در طرف دیدین جدا شین . 

شوهر من همه چیش اوکی هست یعنی هیچ ایرادی نداره واقعا اما این ایرادش باعث شده اونقدر بهم بریزم که راضیم به مرگش