2777
2789
عنوان

شوهرم شکاکه

3021 بازدید | 83 پست

تو رو خدا کسی اگر هست که همسر شکاک داره بیاد بگه . چه راهکاری دارید . من دارم دیوانه میشم خونه هر کی بریم موقع برگشتن میگه پسرش اینو گفت چی گفتی و.... یه چیزایی میگه که مخ آدم سوت می کشه من کاری نمیکنم خودش روانیه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا با پسره کسی که میری خونش حرف میزنی؟

عزیزم طرف سوال می پرسه جواب ندم ؟ گاهی آن پسر شاید برادرم باشه . اگر خونه بابام برم و یه لحطه جلو چشش نباشم فک میونه رفتم با داداشم دارم یه کاری میکنم . یه چیزایی میگه روانی میشه آدم 

هیچی

اوایل خییییییلی بهم میریختم هی دنبال ثابت کردن خودم بودم بعدا یاد گرفتم اشتباه میزدم

محلش نده دعوا کن باهاش با احتیاطا یعنی رو نده بهش

زمان طولانی میبره ولی بهتر از هیچکار نکردنه

توروخدا اگه میتونی ن یعنی سعی کن بتونی برو مشاور روانپزشک توضیح بده راهنماییت میکنن

ی خوبشو پیدا کن